Bare Spate Ph2 Pe Ph1 ? ? ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bare Spate Ph2 Pe Ph1 ? ? ?

Salut la toti , am de gand sa-mi montez o bara spate ph2 pe loganul meu ph1 si nu stiu daca o sa se potriveasca bine la prinderi . Am vazut pe cateva masini si imi place cum se vede si presupun ca nu o sa fie foarte greu de adaptat. Astept pareri si informati utile. Multumesc anticipat ! ! !
    Attached Files
    sigpic
    The MVP

la prinderi se potriveste perfect.Singura problema e ca o sa frece putin bara in colturile portbagajului.
    Attached Files
    AG 16 Y M A

Comment

si eu zic la fel ca alin. in brasov sunt 2 loganuri cu bara de ph2. unul e organizatorul nostru de intalniri tyger care o are de cateva luni, si alt user cu un partner care o are de ceva timp. celui de-al doilea ii freaca putin colurile din poza de mai sus, insa la tyger cine i-a montat bara i-a lasat-o putin mai jos si nu mai freaca nimic. ca sa iti faci o idee, e lasata putin mai jos unde am incercuit in poza. s-a mai discutat si pe forum, daca ai rabdare poti sa te apuci sa cauti.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

asta vroiam sa stiu daca sunt prinderile identice, sa nu fac acolo modificari, ca in acele doua lucuri unde o sa atinga o sa-i fac eu ceva sa nu atinga !!!
        sigpic
        The MVP

Comment

Originally posted by B-64-MVP View Post
          asta vroiam sa stiu daca sunt prinderile identice, sa nu fac acolo modificari, ca in acele doua lucuri unde o sa atinga o sa-i fac eu ceva sa nu atinga !!!
          ma bucur ca va place cum ii sta Loganului meu cu bara ph2. Intr-adevar atinge la colturi, insa se poate remedia cu 2 metode foarte simple:se trage puternic de colturile hayonului de catre un tinichigiu meserias si astfel se departeaza doar coltul cu cca 2-3mm combinate cu un reglaj al hayonului usor catre spate. In plus se poate slefui putin zona de contact (bineinteles inainte de a vopsi bara si dupa ce s-au facut toate reglajele hayonului. pentru marcaj se poate aplica putina pasta corectoare pe muchia hayonului sa vezi exact unde si cat atinge), mai exact buza exterioara din coltul barii. Si gata. La prinderi nu difera nimik. succes

Comment

Ca sa nu iti atingu pune bara pe masina inainte sa o vopsesti si ia un pic la pila bara acolo unde atinge in capota de portbagaj si dupa aia sa o vosesti.

Si ca sa nu se vada rizurile de la pilit o iei un pic cu o coala abraziva de granulatie P240.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google