Salut la toti , am de gand sa-mi montez o bara spate ph2 pe loganul meu ph1 si nu stiu daca o sa se potriveasca bine la prinderi . Am vazut pe cateva masini si imi place cum se vede si presupun ca nu o sa fie foarte greu de adaptat. Astept pareri si informati utile. Multumesc anticipat ! ! !
Bare Spate Ph2 Pe Ph1 ? ? ?
Collapse
X
-
la prinderi se potriveste perfect.Singura problema e ca o sa frece putin bara in colturile portbagajului.Attached Files
-
si eu zic la fel ca alin. in brasov sunt 2 loganuri cu bara de ph2. unul e organizatorul nostru de intalniri tyger care o are de cateva luni, si alt user cu un partner care o are de ceva timp. celui de-al doilea ii freaca putin colurile din poza de mai sus, insa la tyger cine i-a montat bara i-a lasat-o putin mai jos si nu mai freaca nimic. ca sa iti faci o idee, e lasata putin mai jos unde am incercuit in poza. s-a mai discutat si pe forum, daca ai rabdare poti sa te apuci sa cauti.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by B-64-MVP View Postasta vroiam sa stiu daca sunt prinderile identice, sa nu fac acolo modificari, ca in acele doua lucuri unde o sa atinga o sa-i fac eu ceva sa nu atinga !!!
Comment
-
Ca sa nu iti atingu pune bara pe masina inainte sa o vopsesti si ia un pic la pila bara acolo unde atinge in capota de portbagaj si dupa aia sa o vosesti.
Si ca sa nu se vada rizurile de la pilit o iei un pic cu o coala abraziva de granulatie P240.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
Comment