If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
din kongo e editie speciala vine in portabagaj cu 2 negri mici si sub capota am 2negri si mai mici care imita sunetu unei turbine si al unei supape blow off...
pai 3luni deci inainte sa dau comanda am intrebat informativ cat ar dura ptr un logan mcv gri 1.6 16v laureate si mi-a zis minim 6saptamani , dupa o saptamana cand am dat comanda adica pe 7septembrie mi-au zis ca vine in 3luni adica 7decembrie
Mie mi-au dat teapa, cica luni ajunge. Daca ma mai amana o data o sa fac scandal mare. Masina e clar fabricata dar astia nu sunt in stare s-o aduca in B.
Mie mi-au dat teapa, cica luni ajunge. Daca ma mai amana o data o sa fac scandal mare. Masina e clar fabricata dar astia nu sunt in stare s-o aduca in B.
Si eu am fost in situatia ta si am rezolvat problema foarte simplu: am dat un mail la vocea clientului si am intrebat in ce stadiu este masina si a 2-a zi m-am dus si am luat-o. Singura chestie a fost ca m-a cam injurat consultantul de vanzari ca de ce "am sunat" la Pitesti ca cica au sunat-o de acolo si au intrebat-o de masina.
Comanda dureaza km o luna....p mine m-au sunat exact cu 10 zile inainte...si mi-au spus k peste 10 zile vine mashina...dupa cu o zi inainte sa soseasca mi-a spus k maine vine mashina sa ma duc sa o iau...acum stiu si eu...dak au multe comenzi poti astepta si mai mult...dar oricum merita asteptata )...bafta..
Iar mi-a dat flit dealerul. Mi-a zis ca poate maine, ca masina are aviz de expediere dar inca nu au urcat-o pe transportor de la fabrica, desi e gata de 1 saptamana.
A zis ca imi promite el ca pana joi o am. Asa a zis si saptamana trecuta. Oare ce sa fac? As suna la VC dar nu pot spune ca s-a purtat urat si parca nu as vrea sa-i fac probleme dar pe de alta parte mai e ceva pana joi. Mi se pare de kkt sa fie gata de 1 saptamana si asta sa ma tot amane degeaba.
da un mail la fabrica si ``fa pe prostu`` intreaba in ce stare e masina ta D eu unu chiar acum le scriu un mail celor de la fabrica sa-i intreb de sanatate de masina si daca are conducte de redirectionare caldura in spate
Sonykel, merci. Vad ca ai scazut sub 40 de zile. Doamne ajuta!
Incerc maine sa-l mai sun o data asa cum ne-am inteles si daca nu tot nu ajunge maine, il anunt ca sun la VC. Mi-a mai zis ca e posibil k daca vine maine sa mi-o dea numai joi pt ca miercuri are o livrare mai mare. Cred ca daca face asa chiar fac scandal. Maine trec pe acolo sa ma asigur ca nu ma minte, ca masina nu e in curte si ma amana el degeaba.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment