Eu nu am VIN. Am fost cu dosarul, s-a aprobat, am semnat contractul si mai mult de atat nu stiu. Mi-a aratat comanda pe calculator si mi-a zis doar cand vine masina. Fuck, cred ca ar trebui sa-l intreb si de codul asta pt ca mie nu mi-a dat nimic.
Livrarea Automobilului Nou
Collapse
X
-
nici eu n-am avut serie... sau VIN ... (seria e sigur e trecuta pe avizul de plata) asa a fost la mine, la leasing... mi-a dat un aviz de plata ptr acont (5000ron) ... pe care l-am bagat la dosaru de leasing ... si in fuga am vazut seria dar n-am notat-o, si n-am stiut-o...
Comment
-
da avizu ala avizu de plata eu l-am acasa
iam facut mai multe copi xerox am una in masina mea una in masina lu tata una in masina lu unchimiu una in mapa si una la munca in caz ca ma suna aia sa am repede la indemana hartia oriunde as fi
sigpic
Comment
-
Originally posted by iulian_visDa, s-a depasit. Data limita era vineri 26 oct.
Comment
-
Originally posted by iulian_visNu, nu am dat inca nici un telefon la VC si nu, nu am nicio serie la mine! Puii mei, incep sa ma enervez rau de tot. E cam aiurit baiatul ala de de dealer. Eu habar n-aveam ca tre sa-mi dea o serie dar vad ca nici el nu mi-a dat nimic.In tara momentan.
Comment
-
-
Daca vrei te mai las sa-mi mirosi masina ...acum cat mai miroase a "nou". :P In seara asta cand am bagat-o in garaj m-am uitat la bord si am vazut ca avem la kilometraj 888...:P
Daca ai citit si postul asta inseamna ca iti place sa te chinui singur si nu accepti sfaturile celorlalti )In tara momentan.
Comment
Comment