Iei amenda 100%. Nu ai voie sa circuli cu masina fara RCA. Poti sa te asezi si in cap ca tot nu te iarta.
Livrarea Automobilului Nou
Collapse
X
-
Rca
stiu ca iau masina prin leasing RCI, asigurator Omniasig, pe persoana juridica, nu? ok pana aici. pe site Omniasig la RCA avem urmatoarea situatie: asigurare pe 2008 pana la 31 decembrie (cap 1600 cmc) = 810 Ron; asigurare pe 2008 de la 1 ianuarie (cap 1600 cmc) = 684 Ron. eu pe care o platesc?
Comment
-
Originally posted by iuli81Relaxeaza-te, la livrare iti dau pilita RCA. Doar ca de platit, o platesti la factura. Ei nu au voie sa livreze masina fara RCA si CASCO. Relaxeata-te!
Si eu am luat tot prin RCI si stiu procedura exact.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
ori au pus biciul pe cei de la fabrica, ori am noroc ... initial mi-au zis ca masina iese pe 14 dec. si o voi ridica pe 18-19. azi m-au sunat ca masina a iesit de ieri, e pe drum si pe 14 -15 o ridic. asta daca nu le ia vreo doua zile "s-o verifice si s-o pregateasca de livrare" cum spun ei.
Comment
-
Ai dracu', mie nici sampanie nu mi-au dat...
Comment
-
acum o sa apara un nou tip de topice , genu : sampania mea era cam acra , sampania mea era cam rasuflata , nu uitati sa verificati la livrare termenul de expirare al sampaniei sau compozitia chimica a sampanie , sampania mea parca era cam goala si altele )
sigpic
Comment
-
Si neaparat sa fie bauta in pahare Logan, altfel pierzi garantia.)
Comment
-
Salut,acuma o luna am semnat un bon de comanda pentru un Logan Kiss, ieri am dat e-mail la Dacia sa intreb daca masina a fost fabricata si cand ajunge.Am primit raspuns ca a fost fabricata si este in etapa de transport. Pe actele care le-am primit de la dealer scrie ca termenul de livrare este 15.01.2008. Acuma ma intreb daca le ia o luna sa transporte masina de la Pitesti la Timisoara. Voi ce ziceti ?
Comment
Comment