Livrarea Automobilului Nou

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bonul de comanda este o hartie care certifica faptul ca TU (potentialul cumparator) ai facut o comanda ferma catre DEALER (vanzator) pentru X masina. Da, pe acest bon apare si un "angajament" din partea dealerul referitor la data maxima de predare a masinii. Referitor la programul rabla si conditiile lui, imi pare rau, nu stiu mersul...

Comanda la dealer ati facut-o verbal?
    Si retine ca banca nu poate spune cand iti va da dealerul masina. Ea poate spune in schimb cand vireaza bani in contul dealerului.
    Last edited by beso; 16 May 2009, 20:38. Reason: Automerged Doublepost
    Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

• Deci bonul de comanda este de fapt avizul de plata in care scrie suma pe care trebuie sa o platesc,numele lui tata varianta de logan culoarea.

Comment

• Gata masina a venit de marti si m-au sunat sa predau"rabla",am fost ieri am predat-o si peste vreo jumatate de ora plec sa o iau pe cea noua

Comment

• Am dat si eu comanda pe 5 mai de un Logan Ph2 motorizare 1.6 16v, echipare laureate, albastru mineral si mi sa dat termen de livrare jumatatea lunii iunie.De curand am sunat la dealer si m-am interesat de felul in care decurge comanda si mi sa spus ca ajunge pe 15/16 iunie la ei. Pe bonul de comanda si aici pe forum am citit ca trebuie sa te anunte cu 10 zile inainte dar eu mai am o saptamana si inca nu am nici un semn,femeia care mi-a incheiat contractul era in concediu cand am sunat-o, este vreo posibilitate sa nu fie informata din cauza asta si la randul meu sa nu fiu sunat? Cu cat se aproprie termenul cu atat sunt mai nerabdator...
          Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• livrare cu tichete rabla

Salut,
            Am fost la reprezentanta si am dat comanda ptr Logan Preferance 1.5DCI pe 02.oct. Dealerul mi-a spus ca imi comunica data de livrare. Zilele acestea am sunat si mi-a spus ca inca nu stie care este data de livrare si ca inca nu s-au validat cele 3 tichete rabla, ca acestea s-ar putea valida pe saptamana viitoare. Intrebarea mea este cat de mult dureaza validarea tichetelor(ptr ca la mine se fac deja 2 saptamani) si daca validarea lor conditioneaza termenul de livrare (mentionez ca am platit la banca avansul ptr masina, dar nu m-am mai dus cu chitanta la reprezentanta ptr ca a zis ca e de ajuns si asa ca se observa ca s-a transferat in cont avansul). Este adevarat ca trebuie sa ajunga masina si trebuie s-o ridic pana in 23 noiembrie(termenul de valabilitate al tichetelor)?

PS: Daca nu am postat unde trebuie, rog a se muta topicul.
            Atta boy!

Comment

• mie mi s-au validat in 6 zile lucratoare tichetele (asta in luna august),iar dupa, in 2 saptamani era gata si masina.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google