si am uitat sa spun ca mi-au dat cadou garantie extinsa si un rucsac "Logan".
Livrarea Automobilului Nou
Collapse
X
-
Originally posted by Costin_ctsi am uitat sa spun ca mi-au dat cadou garantie extinsa si un rucsac "Logan".:inlove:
Comment
-
Originally posted by iulian_visCostine, s-o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea (poze? )
Originally posted by Jonivip) sa o stapanesti sanatos pe ce data ai dat u comanda de masinutza ? si mai am o intrebare cat de repede s-au miscat azi aia de la delare pana ai rezolvat toate actele???
Originally posted by Maxx G-UnitA venit Craciunu' mai devreme loooome... Eeh, doar pentru Costin_ct... e fata sau baiat? Vrei sa-ti fiu nash la botez?) Ok, take care of yo' baby!In tara momentan.
Comment
-
Ms pt urari Spike! Sa dea Domnu`!
Sonykel nu am cerut de inainte garantia extinsa. Azi cand facea actele la masina am vazut ca era si contractul pt garantia extinsa si cum eu nu am comandat garantia extinsa si nici nu am platit pt ea...inseamna ca au dat-o cadou.In tara momentan.
Comment
-
am fost azi pe la ei n-am deskis subiectu despre ce primesc deoarece femeia a fost destul de amabila si mia aratat care e situatia masinii si a zis ca fabrica in ultimu timp trimite comenziile mai rapid dar slabe sanse sa-mi vina luna asta... mi-a confirmat si ea ca pana acum eram programat pe 7decembrie acum sunt cu 2saptamani mai devreme pe la safarsitul lunii noiembrie. ma sfatuit si ea sa dau un mail al voceaclinetului si sa-i intreb o data aproximativa... oricum mam obisnuit cu ideea ca asta e am de asteptat
sigpic
Comment
-
costin_ct frumoasa masina sa ai grija de ea ...
personal sper ca poate imi vine si mi-e masina mai repede pentru ca initial au zis un 20 acum zic un maxim maxim 25..eu am dat comanda pe 14 septembrie si ar cam fi cazul sa apara ) dca deja fac avansuri telefonului sa sune sa zica ca e de la DACIA si de fiecare data suna cu totul altcineva )
optiunea cu garantie extinsa a fost si in luna septembrie ...si eu beneficiez de ea :P ..
Comment
-
Originally posted by Costin_ctDaaaaaaaaa....si sunt super multumit de ea..e peste asteptari!
Doar ce am intrat in casa de la plimbarea cu golanelul.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment