Livrarea Automobilului Nou

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 50 km ... and counting ... o sa postez impresii chestii mai incolo ca sunt plin de treaba

Comment

• poze poze pozeeeee fa-ti topic la sectiunea my ride...

sigpic

Comment

• momentan am dat o tura cu el, le-am multumit celora de la ipso blabla... si i love it!!!

o sa fac si poze si topic la my ride...chiar daca nu are nimic special (absolut nimic) )) are 4 roti geamuri parbriz ) si DCI (bineinteles ca motorina a ajuns mai scumpa ca benzina )

Comment

• mama ce norocos esti tu l-ai primit cu 4roti am auzit prin basme ca uni l-ar primi si cu volan

PS scuzatima da am inebunit mai am doar 42 de zile

sigpic

Comment

• De cand e mai scumpa motorina?

Sonykel, eu cred ca in maxim 30 de zile iti vine masina, da-o incolo ca nu ai comandat bentley.

Comment

• pai ... motorina euro4 e cu cativa bani mai scumpa decat benzina de 95, iar motorina euro 5 e vreo 3.65 ... (am uitat cat era carrera 100 sa pot compara) ...

daca e sa comparam motorina euro5 cu benzina de 95 deja te iau durerile de cap

Comment

• ce mi-e 30 ce mi-e 42 cand astept deja de 2luni

sigpic

Comment

• nu neaparat... eu zic ca va fi fix pe data ... probabil ca dealeru la voi e cam ocupat ... si ala a fost primul "gol" pe banda pe care l-a prins...

Comment

• si eu cred la fel va veni in jurul datei zise de ei adica 7decembrie +sau- 2-3 zile... mi-e mi sa zis asa cand am dat comanda la optiunile astea sigur asteptati ceva... apoi iam zis 3culori si mi-au zis cand vine fiecare culoare si eu imi doream gri si am ales gri desi venea cel mai tarziu sau puteam sa iau rouge de feu pe 27noiembrie da am zis ca mai bine astept...

sigpic

Comment

• Am sunat la dealer. Astazi era termenul de predare. Mi-a zis ca astazi trebuiau sa-i vina 8 transportoare. Din cele 8, 4 au venit deja. Daca am noroc o sa-mi ajunga si mie astazi si maine dimineata o pot lua. Oare am eu norocul asta?

Comment

• Eu am facut comanda la un kiss diesel de 85 de cai in 24 septembrie,am primit termen de livrare 16 noiembrie(si totusi tipa de acolo mi-a zis ca va veni mult mai repede),iar azi m-a sunt sa imi spuna ca masina e pe drum si marti sa ma duc sa o ridic,pana acum pot sa spun ca sunt multumit,sa vedem dupa ce ridic masina.
                        Numai bine tuturor.

Comment

• ce noroc au unii......:|
                          In tara momentan.

Comment

• Sa nu ne auda sonykel ca vorbim de termene d'astea de livrare ca am incurcat-o )

Comment

• sunt cu ochii pe voi ca pe butelie... sa apara unu cu mcv gri platine 1.6 16v laureate full option comandat pe 7septembrie si sai fi venit deja ca plonjez in gol de la etaju 3

sigpic

Comment

• Originally posted by sonykel
                                ce mi-e 30 ce mi-e 42 cand astept deja de 2luni
                                Sonykel,prietene,dar de unde iti aduc astia Loganul?
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google