50 km ... and counting ... o sa postez impresii chestii mai incolo ca sunt plin de treaba
Livrarea Automobilului Nou
Collapse
X
-
-
momentan am dat o tura cu el, le-am multumit celora de la ipso blabla... si i love it!!!
o sa fac si poze si topic la my ride...chiar daca nu are nimic special (absolut nimic) )) are 4 roti geamuri parbriz ) si DCI (bineinteles ca motorina a ajuns mai scumpa ca benzina )
Comment
-
pai ... motorina euro4 e cu cativa bani mai scumpa decat benzina de 95, iar motorina euro 5 e vreo 3.65 ... (am uitat cat era carrera 100 sa pot compara) ...
daca e sa comparam motorina euro5 cu benzina de 95 deja te iau durerile de cap
Comment
-
nu neaparat... eu zic ca va fi fix pe data ... probabil ca dealeru la voi e cam ocupat ... si ala a fost primul "gol" pe banda pe care l-a prins...
Comment
-
si eu cred la fel va veni in jurul datei zise de ei adica 7decembrie +sau- 2-3 zile... mi-e mi sa zis asa cand am dat comanda la optiunile astea sigur asteptati ceva... apoi iam zis 3culori si mi-au zis cand vine fiecare culoare si eu imi doream gri si am ales gri desi venea cel mai tarziu sau puteam sa iau rouge de feu pe 27noiembrie da am zis ca mai bine astept...
sigpic
Comment
-
Eu am facut comanda la un kiss diesel de 85 de cai in 24 septembrie,am primit termen de livrare 16 noiembrie(si totusi tipa de acolo mi-a zis ca va veni mult mai repede),iar azi m-a sunt sa imi spuna ca masina e pe drum si marti sa ma duc sa o ridic,pana acum pot sa spun ca sunt multumit,sa vedem dupa ce ridic masina.
Numai bine tuturor.
Comment
Comment