Montaj Absorbant Acustic Tablier

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mare grija - cand montati insonorizantul - sa nu atingeti deloc, daca se poate, furtunul de alimentare cu benzina - care intra in rampa de injectoare. Eu l-am miscat putin si am cred ca am fisurat cotul acela etans de plastic. Am luat altul si s-a rezolvat.

Deci mare atentie.
    Spor

Vorba multa, saracia omului

Comment

Reinnoiesc acest topic cu o intrebare:
      Am sunat la un centru dezmembrari auto pentru un astfel de absorbant acustic (am inteles ca se monteaza din fabrica doar pe diesel), i-am explicat omului de acolo ca doresc pt un benzinar 1.6 si mi-a explicat un pic cum ca nu e compatibil la prindere si mai ales nu recomanda montarea acestuia pe benzinar deoarece se poate aprinde (nu stiu cum) deoarece motorul este mai aproape de acest perete sau cam asa ceva.
      Scopul lui era clar de a-si vinde marfa, insa m-a atentionat .
      Intrebare este: Exista vreun pericol sa montam acest absorbant pe un benzinar?

Comment

Dat fiind ca 1,6 16V au nu vad problema, alea chiar au esapamentul in spate nu ca tine in fata.
        Octavian, esti sigur ca materialul ala e ignifug?
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Nu e ignifug, da' asa ii spune.
          Il am si acum (dupa 1,5 ani) si este OK.

Are efect la zgomotul interior.

DAR, sa nu pui nimic sub capota, pt ca tot zgomotul e directionat spre habitaclul interior (testat).

Comment

Pana la urma nu e bine sa antifonezi capota?doar peretele dintre motor si habitaclu?
            sigpic

Comment

Daca antifonezi si capota (ce am facut si eu) nu faci decat sa directionezi zgomotul motorului sa intre in masina (testat pe banii mei).

Am dat jos ce am pus pe capota si am lasat numai la panoul ignifug, e ceva mai liniste la interior.

PS: de afara se aude mai putin motorul daca ai pe capota izolare, dar egal cu zero...pe mine ma intereseza sa am liniste la interior.

Comment

Pai asta m-ar interesa si pe mine.Sa reduc zgomotul in habitaclu.Cat de dificil este de montat intre motor si habitaclu?E acelasi material care il voi lua si pentru antifonare usi?Ca vreau sa izolez si usile.Am inteles ca e un material la bricostore izolator termic si fonic ceva de genu?asta il folosesc si pentru motor?
                sigpic

Comment

Intentionez sa imi pun si eu perete de foc pe benzinar dar cineva mi-a spus ca pentru a diminua zgomotul motorului ar fi bine sa pun si mocheta antifonare deasupra de pedale.
                  intrebarea mea este daca pentru montarea acestuia trebuie sa dau bordul jos sau nu? Si daca intradevar prin montarea lui se reduce in vre-un fel zgomotul?
                  Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

Ca sa faci o treaba buna trebuie sa dai tot bordul jos, mica parte din zgomot vine si pe la pedale. Daca pui sub tot bordul are efect, am vazut/auzit.
                    N-o sa faci nici o branza ca pui la pedalier ceva material antifonic. Si sa nu faci greseala sa pui pe capota, tot zgomotul motorului il directioneaza in masina (testat eu, am dat jos pana la urma ce am pus pe capota).

Pune numai la panoul ingnifug daca nu vrei sa te bagi la creatie prea mare. Are efect, dar sa nu crezi in vreo minune.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google