Montaj Absorbant Acustic Tablier

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montaj Absorbant Acustic Tablier

salutari. O intrebare fara rasouns. Am c umparat una bucata absorbant acustic tablier. Piesa a a venit cu gaurile deja facute dar si cu bradutii (cleme de prins). Problema grava pe care o am este ca nu gasesc gaurile in care se introduc bradutii ( si nici nu ash vrea sa gauresc caroseria...). Mentionez ca am un logan preferance 1.6 mpi din 2005.
    A mai montat cineva pe mpi asa ceva? sa-mi spune si mie cum se face. Multumesc frumos.

Vand schiuri de schior cazut in prapastie in Hymalaia :

Scuze de intrebare ... dar ce e "una bucata absorbant acustic tablier" ?

sigpic

Comment

capitonajul acela de pe interiorul capotei, ca o mocheta, se gaseste in general la loganele diesel...
      momolino - gaurile sunt date deja, mai uita-te o data atent, si o sa le gasesti ...

Comment

Total gresit,absorbantul acustic panou antifoc se gaseste pe zona dintre motor si habitaclu nicidecum pe capota,iar acesta se prinde cu ajutorul unor hai sa le zicem dibluri din plastic care sa prind de niste picioruse metalice deja existente pe caroserie,insusi gaurile de la absorbantul fonic iti vor spune unde sunt pozitionate aceste picioruse.Astazi fac niste poze la mine si le pun aici.
        KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Inainte sa apara motorizarea diesel caroseriile nu aveau acele suruburi pe care ar trebui prinsi bradutii care tin absorbantul in consecinta trebuie gasita o solutie alternativa, ori gauresti tabla ori altfel. Intrebare: cat a costat abosrbantul?

Comment

mai bine incerci sa il lipesti
            nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

se poate improviza ceva , in functie de cum arata marginile , tipul de prindere . hai ca romanul e inventiv , Cat a costat ?
              1.6 MPi Icy White

Comment

Iata tipul de prindere pe care l-am promis.
                Attached Files
                Last edited by burtosu; 28 March 2009, 17:45.

Comment

m-a costat 1 milion. a venit cu tot cu bradutii..dar bradutii sunt o problema...la mine sunt din aia care intra in gaura...mie imi trebuie din aia cu filet care se prin pe piciorusele alea metalice... ... pt cine a montat asha ceva ...sa-mi zica ce a trebuit dat jos de pe masina.
                  Multumesc !

Comment

In primul rand trebuie sa ai acces la o rampa altfel te vei chinui pe sub masina ca sunt si pe acolo prinderi,iar de demontat nu trebuie demontat decat carcasa filtrului de aer ca sa ai un acces mai facil in spatele motorului(toata,e prinsa in 4 suruburi) si sa cumperi prinderile de la un dealer dacia,eu am luat vreo 10 parca.Asta e tot si spor la treaba.
                    PS bradutii care intra in gaura sunt ptr izolant fonic capota.
                    Last edited by burtosu; 29 March 2009, 11:26.

Comment

ai pus izolant fonic de diesel ? se potriveste perfect pe benzinar ? nu apasa pe conducta de benzina?
                      Last edited by Cezar; 6 April 2009, 11:51.

Comment

Da.Da.Nu.
                        Last edited by ATG; 5 April 2009, 16:39.

Comment

Da al meu este de diesel dar l-am modificat la conducta de benzina,decupat putin din el si totul a fost ok,mai ales ca am avut acces la o rampa ca altfel nu vad cum se poate pune.

Comment

mersi de raspuns. in afara de cele 4 suruburi si furtunul de plastic pentru captarea aerului, mai trebuie ceva decuplat de la nivelul carcasei filtrului de aer pentru ca aceasta sa fie demontata usor de pe masina ?

Comment

ai 4 suruburi si conducta de aer. in rest timp sa ai... eu inca nu m-am apucat sa mi-l montez ca nu gasesc afurisitii aia de braduti.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google