Astazi din lipsa de ocupatie miam studiat si eu motoru...si am observat o chestie interesata, toate suruburile sunt marcate cu doua picaturi de vopsea, una galbena si alta verde.. care e scopu lor?.. sunt puse cu scop de a fi sigiliu sau un semn ceva?...
Curiozitate
Collapse
X
-
-
flori de tei...si cand iti umbla ei in service la ea...crezi ca mai sigileaza inapoi ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
la a mea si suruburile de la roti erau marcate unu cu verde altu cu galben, dar sa fim serios, daca ai vreo problema si tre sa pui rezerva, tot le desfaci ;). Poate ca au facut asa sa fie mai colorat pe acolo :P.
Very off topic: ceasu ala al forumului e cu o ora in urma?????Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
eu as crede
desi nu stiu cum sunt vopsite
sunt ptr a detecta suruburile slabite... dupa ce masina ajunge la dealer toate suruburile pe care linia surubului cu cea de pe obiectul care-l fixeaza nu mai sunt aliniate inseamna ca au o problema si ca trebuie stranse sau verificat filetul...
sigpic
Comment
-
Originally posted by sonykeleu as crede
desi nu stiu cum sunt vopsite
sunt ptr a detecta suruburile slabite... dupa ce masina ajunge la dealer toate suruburile pe care linia surubului cu cea de pe obiectul care-l fixeaza nu mai sunt aliniate inseamna ca au o problema si ca trebuie stranse sau verificat filetul...sigpic
Comment
-
Semnele alea sunt puse sa vezi daca nu se desfileteaza un surub si pentru a vedea cei din service daca ai umblat in motor si nu numai.
Comment
-
), pai inseamna ca ar trebui sa puna semnele alea si pe suruburile de la scut, ca la mine in primii 3000 km am crezut ca se dezmembreaza masina, ca s-au slabit alea si zdranganea mai ceva ca o caruta
)
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
Comment