Plafoniera Laterala Spate - Laguna Sau Clio 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Plafoniera Laterala Spate - Laguna Sau Clio 2

Salutare
    Caut si eu doua plafoniere laterale ce se gasesc pe laguna (nu stiu 1 sau 2) sau clio 2.
    Vreau sa afac a aceasta modificare (adaptare) la un logan.
    Pun ceva poze cu lampa cu pricina, este de pe alt forum din posturile unui coforumist ce si-a facut aceasta modificare.

Plafoniera respectiva este de la RENAULT LAGUNA merge si de la CLIO2, si se poate adapta la Logan.

M-ar interesa daca stie cineva un cod de reanaul macar, sau daca are cineva de vanzare ar fi si mai bine.

Merci
    Attached Files
    Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
    http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

eu zic ca mai bine ai face cu leduri... parerea mea... nici nu se observa ledul si lumineaza si f placut... un alb din acela neon, nu galben de lumanare...
    Attached Files
    sigpic

Comment

da, ar fi o idee si cu leduri de fapt m-am gandit la asa ceva dar imi e teama ca lumina e prea concentrata si nu reusesc sa o fac sa bata unde e nevoie de ea.

Cat depsre galbeneala...nici nu ma gandeam sa las becurile normale in acele lampi, voi pune becuri cu leduri, de fapt astept sa aduca zexstar ceva sa schimb si la plafoniera din fata si la pozitii.

Dar ideea cu lampile alea e ca pare mai profi, zici ca e de acolo lampa aia.

Comment

ledurile nici nu se observa cand sunt stinse... nu bat doar intr-un loc pentru ca sunt niste leduri mai speciale... eu sunt tare incantat si ti-as recomanda sa iti faci... un led d-asta e cam 3 lei - 3,5 lei.
        sigpic

Comment

daca nu gasesc lapile alea o sa pun leduri, caut o solutie si le agat eu cumva.
          Totusi ce model de leduri ai folosit de sunt asa de speciale? Si cam ce rezistenta ai pus pe ele sa nu se arda la 12 v?

Comment

am folosit rezistente de 800 ohmi... daca te duci la un magazin de electronice stie vanzatorul ce sa iti dea... sunt mai speciale pentru ca nu fac un punct asa cum fac majoritatea ledurilor... fac lumina disipata... vizibila la 178 grade. Nu trebuie sa le agati... eu am gaurit plasticele din interior unde am vrut sa bag ledurile cu un spiral de 8 mm si au intrat ledurile la fix, putin fortat ca sa nu iasa de acolo... am tras fire de la plafoniera pe sub plastice, oranamente, etc.
            sigpic

Comment

frumoasa inventia o sa caut si eu pe la desmembrari asa ceva si o sami pun sunt necesare

Comment

Am aflat ceva detalii.

Lampile din primul post sunt de pe clio 2, care au codul 820008577 si erau (inainte de scumpirile de anul asta la piesele mici renault) 23,6 euro+tva bucata.

Lampile similare de laguna 1 (laguna 2 are doar lampi centrale) au codul 7701045849 si erau 38 euro + tva bucata.

Pe logan am auzit ca au montat unii pe mijloc o lampa de solenza.

Sper sa gasesc la dezmembrari cele din primul post pt ca se potrivesc la fix.

Codul de mai sus e gresit, rog un moderator daca poat emodifica e 8200085577 am aflat ulterior si nu mai pot da edit, eventual dupa modificare stergeti si acest post.

De fapt nu stergeti tot postul doar partea cu modificarea codului...acum am vazut ca face merge la posturi consecutive.
                Last edited by ovimiha; 7 April 2009, 18:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google