Informatie Debit ECU ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Informatie Debit ECU ?

Salut,
    Caut de doua zile configuratia pentru informatia de debit ECU, in mufa de pe aripa stanga.
    Deja cunosc 5 configuratii existente, incepand cu 2004, dar nici una nu se potriveste cu mufa de pe masina mea.
    Masina este un Pickup dci 85 fabricat iunie 2008.
    Daca stie cineva mai mult de trei configuratii pentru masinile fabricate dupa 2007 (mufa noua cu levier):
    1. Al doilea cablu (portocaliu) dupa cel Violet gros din coltul conectorului
    2. Al 6-7 lea cablu pe acelasi rand (tot portocaliu)
    3. Al patrulea cablu pe randul din mijloc numarand din aceeasi parte (unii zic ca e gri, la mine parca e portocaliu dar nu are informatia)
    este rugat sa posteze, sau sa-mi indice pe care mufa si in ce pozitie pe ECU este pinul cu informatia de debit, pentru a-l putea gasi in mufa de pe aripa.
    Multumiri anticipate!
    O sa revin maine cu o poza, poate se edifica cineva din poza.

Dintre toti cei care posteaza la bursa: Vand, montez, modific borduri chiar nu poate sa-mi furnizeze nimeni informatia?

Comment

Nu stiu alte configuratii. Vezi poate nu face contact cum trebuie pinul in mufa din bord. Sau poate nu ai ales pinul corect.
      Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

Fa si o poza cu mufa.
        Am cautat de atunci aceasta informatie dar inca nu am gasit nimic.
        Zilele astea mai fac un diesel si o sa caut pinul din ecu.
        ECUFix
        Please don't visit my homepage!

Comment

Spune-mi care pin are informatia de debit pe ECU injectie. Nu am gasit pe net manualul de Logan diesel decat in ceha. Si anul asta nu vreau sa invat ceha.
          Pe care mufa si pe ce pin. Pinii sunt notati de la A1 la M4 pe mufe...

Comment

Trimite-mi te rog si mie manualul acela in ceha ca ma apuc de invatat. Id-ul meu de messenger este cristim1988. Dicutam mai multe acolo.
            Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

Nu am gasit nici eu manualul de diesel.
              Pune-l aici pe ala in ceha, poate intelege careva.
              Saptamana asta sper sa fac un diesel si vad eu atunci care e pinul. Majoritatea dieselurilor au cablajul din fabrica.
              ECUFix

Comment

Originally posted by detail View Post
                Spune-mi care pin are informatia de debit pe ECU injectie. Nu am gasit pe net manualul de Logan diesel decat in ceha. Si anul asta nu vreau sa invat ceha.
                Pe care mufa si pe ce pin. Pinii sunt notati de la A1 la M4 pe mufe...
                mufa gri pin H4 FIR CULOARE GRI

Comment

Salut, postez pozele cu mufa din aripa, am pus intre randurile de contacte un carton alb ca sa se vada clar. Firul verde mai gros de pe poz 4 din mijloc este cel adaugat de mine pentru informatia de debit.
                  In foto 4 va prezint firul "gasit" liber langa cutia conectori compartiment motor, iese din forma de cablu care vine de la ECU injectie.
                  Multumesc pentru informatia de ECU pin H4 mufa gri pe care am primit-o.
                  Cand am timp o sa verific in mufa aripa.
                  Attached Files

Comment

Dau un doublepost cu tema: "invatati limba ceha in Logan dci fara profesor" pentru cei care m-au rugat http://www.loganland.cz/LOGAN/Stahov...stvi_nafta.pdf
                    Rabdare si pivo!

Comment

Conform manualului, pinul de debit este H4, in mufa C (gri) cu 32 pini.
                      ECUFix

Comment

O sa-l caut, oricum postase si zlate58 aceeasi informatie mai devreme.
                        off topic: vezi ca se pare ca am completat gresit rambursul, va trebui sa faci alta "fituica" verde cand iei pachetul cu bordul.

Comment

S-a gasit info debit de la ECU dci 85, corespunzator pin H4. Am postat poza pentru cei interesati, intr-adevar asa cum a spus zlate58 conductorul este gri. Ii multumesc atat in numele meu, cat si al celor care vor mai folosi aceasta informatie.
                          Attached Files

Comment

la 1.4 mpi din 2008 stie cineva care este pinul de debit

Comment

Vezi primul post al meu un PM lui $$ilvviu.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google