Ce Aţi Schimbat şi Când?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ambiance, 2007, 40 000 Km, in afara de ulei si filtre am mai schimbat un bec pe stanga la faza scurta.

Comment

laureate + 2006 83500 km. schimbat placute frana la 45000 si 75000 sonda servodirectie la 50000 350 lei bieleta dr. la 75000 avea putin joc si binenteles chit de distributie la 65000
      in rest cf. carnet revizii bujii la fiecare 30000 ulei si filtre la fiecare 15000

Comment

in afara de ulei/filtre si placute,astea sunt consumabile si nu se pun,am schimbat termostatul in februarie.masina este preferance din 2007

Comment

1.4 MPI din 2007 cu 26.000km
          Am schimbat numa un bec H4 pe stanga.In rest...consumabile.
          Cand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...

Comment

la 42.000 am schimbat discuri si placute si pe urma au urmat distributie, capete bara, iar placute, termostat si ultima, clapeta cu mpp-ul, acum am 68000

Comment

1.6 16v din sept 2008 cu 65000 km in prezent, schimbate la revizii ulei + filtre iar la cea de 60000 kitul de distributie si bujiile . De placute mi-au spus ca mai merg lejer pana la 80 000 km Am mai schimbat si ambele becuri de far.
              In rest benzina si drumuri bune pt toti!

Comment

Schimbat pompa de apa + curea de accesorii + manopera la 70.000km = 870 RON
                Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

logan ambition 2005
                  -schimbat de 3 ori in garantie (1 la 5000 a2a la 12000 a3a la 21000) capacul de la a5a (diferential cutie)...dupa multa munca de lamurire a fost nevoie sa inlocuiesc cutia de vitezi dar si planetarele cu unele de clio 1.4 16v pe bani mei
                  -mentionez ca au fost atat de isteti incat a 3a interventie la cutie sa se faca dupa ce masina a iesit din garantie pt a numi inlocui masina(la 3 interventii majore<motor sau cutie>din vina fabricantului in perioada de garantie au obligatia sa-ti inlocuiasc
                  automobilul
                  -comisia venita de la UZINA DACIA a avut amabilitatea sa ma informeze k la model "dacia logan ambition" s-a lucrat cu piese mai ieftine pt asi putea justifica pretul scazut(6300e+250e culoarea metalizata)
                  -in afara de aceste mici inconveniente masina nu a mai necesitat inlocuirea altor piese decat consumabile
                  P.S. precizez ca masina in prezent are 65000 iar din momentul in care a iesit din garantie nu a mai vazut "secvice autorizat dacia"

Comment

eu am am 122200 si nu am schimbat nimic inca pe ea
                    sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

Originally posted by dorupiticu-RS View Post
                      logan ambition 2005
                      -schimbat de 3 ori in garantie (1 la 5000 a2a la 12000 a3a la 21000) capacul de la a5a (diferential cutie)...dupa multa munca de lamurire a fost nevoie sa inlocuiesc cutia de vitezi dar si planetarele cu unele de clio 1.4 16v pe bani mei
                      -mentionez ca au fost atat de isteti incat a 3a interventie la cutie sa se faca dupa ce masina a iesit din garantie pt a numi inlocui masina(la 3 interventii majore<motor sau cutie>din vina fabricantului in perioada de garantie au obligatia sa-ti inlocuiasc
                      automobilul
                      -comisia venita de la UZINA DACIA a avut amabilitatea sa ma informeze k la model "dacia logan ambition" s-a lucrat cu piese mai ieftine pt asi putea justifica pretul scazut(6300e+250e culoarea metalizata)
                      -in afara de aceste mici inconveniente masina nu a mai necesitat inlocuirea altor piese decat consumabile
                      P.S. precizez ca masina in prezent are 65000 iar din momentul in care a iesit din garantie nu a mai vazut "secvice autorizat dacia"
                      Salut.
                      Cred ca vrei sa spui:AMBIANCE(prima varianta de logan)
                      AMBITION e undeva intre laureat si prestige(adica intre ele)
                      Numai bine.
                      on-topic:
                      Eu am schimbat cite ceva la ea,dar ca am vrut sa fac upgrade
                      Am pus AC-ul si sau schimbat mai multe piese
                      Numai bine.

SARBATORI FERICITE!!!!!!!!
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

40.000 km - placute frana
                        60.000 km - kit distribute
                        95.000 km - placute frana + discuri
                        120.000 km - kit distributie, capete bara, pivoti, amortizoare, bucse (nu erau duse ...dar nici noi :P)

......dar acum depinde de felul cum conduci tu.......
                        TAXI M2O

Comment

15.000km - claxonul schimbat
                          21.000km - distributia (curgea ulei ) a fost dintr-un stoc care au avut aceasta problema
                          30.000km - placutele
                          45.000km - din nou placutele
                          56.000km - un pivot
                          63.000km - contactorul de la pedala de franare
                          70.000km - capetele de bara
                          71.000km - placutele
                          80.000km - distributie
                          97.000km - placutele
                          98.000km - un contactor de la usa
                          100.000 km - burduf planetara
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

La 18.000 km am schimbat fara voia mea cureaua de accesorii si rola intinzatoare. Nu m-a tinut decat vreo 350 km dupa care a sarit iarasi. "Meseriasii" de la service au spus ca era rola defecta si avea joc, drept care a trebuit s-o inlocuiasca (pe garantie). E normal sa se intample asa ceva la un Logan 1.4 cu 18.000 km la bord, din 2007?

Comment

schimbat la 6000km semeringul distributie, la 24000 schimbat bratele pe garantie,placute pe banii mei,pe la 40000 schimbat un bec H4 prin Ungaria iar pe la 44800 schimbat si celalalt bec acasa,la 50000 schimbat pipa bieleta+placute frana,la 56000 schimbat distributia si din prostia celor de la service schimbat si supapele evacuare(astea pe banii lor)

Comment

caseta directie la aprox 29000km. curgea uleiul pe la una din conducte. in rest consumabile. Preference 2007
                                Eu beau sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google