Ambiance, 2007, 40 000 Km, in afara de ulei si filtre am mai schimbat un bec pe stanga la faza scurta.
Ce Aţi Schimbat şi Când?
Collapse
X
-
1.6 16v din sept 2008 cu 65000 km in prezent, schimbate la revizii ulei + filtre iar la cea de 60000 kitul de distributie si bujiile . De placute mi-au spus ca mai merg lejer pana la 80 000 km Am mai schimbat si ambele becuri de far.
In rest benzina si drumuri bune pt toti!
Comment
-
logan ambition 2005
-schimbat de 3 ori in garantie (1 la 5000 a2a la 12000 a3a la 21000) capacul de la a5a (diferential cutie)...dupa multa munca de lamurire a fost nevoie sa inlocuiesc cutia de vitezi dar si planetarele cu unele de clio 1.4 16v pe bani mei
-mentionez ca au fost atat de isteti incat a 3a interventie la cutie sa se faca dupa ce masina a iesit din garantie pt a numi inlocui masina(la 3 interventii majore<motor sau cutie>din vina fabricantului in perioada de garantie au obligatia sa-ti inlocuiasc
automobilul
-comisia venita de la UZINA DACIA a avut amabilitatea sa ma informeze k la model "dacia logan ambition" s-a lucrat cu piese mai ieftine pt asi putea justifica pretul scazut(6300e+250e culoarea metalizata)
-in afara de aceste mici inconveniente masina nu a mai necesitat inlocuirea altor piese decat consumabile
P.S. precizez ca masina in prezent are 65000 iar din momentul in care a iesit din garantie nu a mai vazut "secvice autorizat dacia"
Comment
-
Originally posted by dorupiticu-RS View Postlogan ambition 2005
-schimbat de 3 ori in garantie (1 la 5000 a2a la 12000 a3a la 21000) capacul de la a5a (diferential cutie)...dupa multa munca de lamurire a fost nevoie sa inlocuiesc cutia de vitezi dar si planetarele cu unele de clio 1.4 16v pe bani mei
-mentionez ca au fost atat de isteti incat a 3a interventie la cutie sa se faca dupa ce masina a iesit din garantie pt a numi inlocui masina(la 3 interventii majore<motor sau cutie>din vina fabricantului in perioada de garantie au obligatia sa-ti inlocuiasc
automobilul
-comisia venita de la UZINA DACIA a avut amabilitatea sa ma informeze k la model "dacia logan ambition" s-a lucrat cu piese mai ieftine pt asi putea justifica pretul scazut(6300e+250e culoarea metalizata)
-in afara de aceste mici inconveniente masina nu a mai necesitat inlocuirea altor piese decat consumabile
P.S. precizez ca masina in prezent are 65000 iar din momentul in care a iesit din garantie nu a mai vazut "secvice autorizat dacia"
Cred ca vrei sa spui:AMBIANCE(prima varianta de logan)
AMBITION e undeva intre laureat si prestige(adica intre ele)
Numai bine.
on-topic:
Eu am schimbat cite ceva la ea,dar ca am vrut sa fac upgrade
Am pus AC-ul si sau schimbat mai multe piese
Numai bine.
SARBATORI FERICITE!!!!!!!!Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
40.000 km - placute frana
60.000 km - kit distribute
95.000 km - placute frana + discuri
120.000 km - kit distributie, capete bara, pivoti, amortizoare, bucse (nu erau duse ...dar nici noi :P)
......dar acum depinde de felul cum conduci tu.......TAXI M2O
Comment
-
15.000km - claxonul schimbat
21.000km - distributia (curgea ulei ) a fost dintr-un stoc care au avut aceasta problema
30.000km - placutele
45.000km - din nou placutele
56.000km - un pivot
63.000km - contactorul de la pedala de franare
70.000km - capetele de bara
71.000km - placutele
80.000km - distributie
97.000km - placutele
98.000km - un contactor de la usa
100.000 km - burduf planetara
Comment
-
La 18.000 km am schimbat fara voia mea cureaua de accesorii si rola intinzatoare. Nu m-a tinut decat vreo 350 km dupa care a sarit iarasi. "Meseriasii" de la service au spus ca era rola defecta si avea joc, drept care a trebuit s-o inlocuiasca (pe garantie). E normal sa se intample asa ceva la un Logan 1.4 cu 18.000 km la bord, din 2007?
Comment
-
schimbat la 6000km semeringul distributie, la 24000 schimbat bratele pe garantie,placute pe banii mei,pe la 40000 schimbat un bec H4 prin Ungaria iar pe la 44800 schimbat si celalalt bec acasa,la 50000 schimbat pipa bieleta+placute frana,la 56000 schimbat distributia si din prostia celor de la service schimbat si supapele evacuare(astea pe banii lor)
Comment
Comment