Joc Planetare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Joc Planetare

Salut.
    Am si eu o intrebare?
    Astazi cand am plecat la un drum mai lung am observat un huruit pe partea dreapta fata ,dar cred ca era de la asfalt ca dupa ce am trecut de acea portiune nu a mai facut , cand am ajuns la destinatie am ridicat capota si am miscat de planetare si am observat ca au un joc maricel ,intrebarea mea este ? E normal sa aiba acel joc? Precizez ca am doar 7500 de km.
    Multumesc anticipat.

Banuiesc ca ai garantie mergi maine la ei si se rezolva problema!

Comment

daca n-ar avea joc axial planetarele, ai lua vreo curba? sau ai trece peste denivelari fara sa le rupi? daca nu huruie ca un concasor pe viraje, nu e de la planetare zgomotul, stai linistiti si nu mergeti la service pana nu sunteti siguri ca sunt probleme. apropo, cum ai miscat de planetare deschizand capota? ca ajungi foarte greu la ele. si daca se misca axial, e normal sa aiba joc.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by Robert Stefan View Post
        Salut.
        Am si eu o intrebare?
        .................... am miscat de planetare si am observat ca au un joc maricel ,intrebarea mea este ? E normal sa aiba acel joc? Precizez ca am doar 7500 de km.
        Multumesc anticipat.
        Stai calm, e normal sa aibe un mic jos cand invarti de roata (si e bagata in viteza), e din cutie (din sateliti)nu de la planetare .

Comment

Am rezolvat, huruitul era de la anvelopa si planetarele nu au nici o problema.
          Va multumesc pt.sfaturi.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google