Bugetul este cam 7.000-12.000 Euro. De mers cu ea o sa merg in principiu prin Bucuresti, insa pe an o sa parcurg si drumuri mai lungi prin europa.
Am vizitat renault si opel (initial VW dar am cazut pe spate la preturile lor
) si am cules informatiile din tabelul atasat (ca sa-l vizionati complet mergeti la View->Normal).
Ce mi-a facut cu ochiu au fost "Noul Symbol 1,6 16 V 105 CP CVA" sau "Noul Symbol 1,5 dCi 85 CP". Insa nu stiu cat poate sa ma duca intretinerea renault-ului si daca se merita
Din cate observ din datele tehnice mi se pare ca Loganul este cam slab la motorizarea diesel. Voi ce parere aveti?
Benzina versus Diesel versus GPL: Avand in vedere ca voi folosi masina in proportie de 80% in Bucuresti, ce economii as face daca mi-as achizitiona masina pe motorina sau GPL?
1.6 MPI vs 1.6 16V vs (1.5 dCi 70CP) vs (1.5 dCi 85CP) vs 1.6 MPI GPL
Sunt diferente mari de performanta?
Ce diferente de intretinere exista intre MPI, dCi, 1.6 MPI GPL si cam la ce suma ar putea sa ma duca aceasta in KM/Ani?
De asemena ce sunt versiunile: Ambiance, Preferance, Laureate, Prestige?
P.S.
Sunt nou si imi cer scuze daca nu am nimerit threadul corect.
Am vizitat renault si opel (initial VW dar am cazut pe spate la preturile lor

Ce mi-a facut cu ochiu au fost "Noul Symbol 1,6 16 V 105 CP CVA" sau "Noul Symbol 1,5 dCi 85 CP". Insa nu stiu cat poate sa ma duca intretinerea renault-ului si daca se merita
Din cate observ din datele tehnice mi se pare ca Loganul este cam slab la motorizarea diesel. Voi ce parere aveti?
Benzina versus Diesel versus GPL: Avand in vedere ca voi folosi masina in proportie de 80% in Bucuresti, ce economii as face daca mi-as achizitiona masina pe motorina sau GPL?
1.6 MPI vs 1.6 16V vs (1.5 dCi 70CP) vs (1.5 dCi 85CP) vs 1.6 MPI GPL
Sunt diferente mari de performanta?
Ce diferente de intretinere exista intre MPI, dCi, 1.6 MPI GPL si cam la ce suma ar putea sa ma duca aceasta in KM/Ani?
De asemena ce sunt versiunile: Ambiance, Preferance, Laureate, Prestige?
P.S.
Sunt nou si imi cer scuze daca nu am nimerit threadul corect.
Comment