Ce Masina Sa-mi Cumpar? Comparatii Mai Ample

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La vechea garda, mai ales spre final(2007-2008) nu mai apare problema asta ca au avut timp sa remedieze deficientele si bolile copilariei.
    Daca la Ph2 va aparea problema in masa, banuiesc ca se va face o actiune de rechemare.

@meceanu, ai garantie, de ce nu te prezinti la service-ul de reprezentanta sa ti se remedieze problema?

End

Comment

@vasile78:eu am PH1,am crezut ca se subintelege.Deci sa inteleg ca nu mai este problema cu rugina la PH2.Eram curios.
      sigpic

Comment

Salut!
        La Multi Ani! un an nou fericit cu tot ce va doriti.

Vreau si eu un sfat de la voi.
        Ce imi recomandati intre LOGAN si LOGAN MCV, ambele SH pe benzina
        Vreau pentru ai mei un LOGAN si nu stiu ce sa aleg intre LOGAN MCV sau LOGAN normal. Daca era dupa mine luam un LOGAN VAN, dar ei vor sa aiba 5 locuri
        As vrea pe benzina pentru ca desi circula 5/zile din 7 cu masina distantele nu sunt mari, ca sa merite diesel. Circula maxim 12 KM/ZI, deci nu are rost achizitia unei motorizari diesel.
        Last edited by angelblack; 3 January 2013, 15:22.

Comment

Pai depinde de ce ai nevoie, nu avem noi ce sa iti recomandam... Depinde de cat spatiu ai nevoie, daca o folosesti pentru calatorii... etc. tu decizi. Dar MCV 1.4 nici sa nu te gandesti !
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Ei o folosesc pentru naveta de acasa la servici. si mai cara din cand in cand diverse. Acum au o DACIA 1310 din 1994.
            Eu ma gandeam la MCV mai mult pentru spatiu de incarcare, care este mai mare si este si mai usor de incarcat/descarcat decat la un LOGAN normal.
            Sa inteleg ca motorul de 1.4 nu este recomandat pentru un MCV de 5 locuri nu?

Comment

in nici-un caz, MCV daca vrei 1.6 16v cel mai recomandat... sau macar 1.6MPi ... Cati km faci naveta ? Ar fi bine sa iei un MCV 1.6 16v si sa ii pui GPL. Dar o sa fie in total o suma destul de frumusica.

Comment

Se face naveta 12 KM/ZI. La distanta asta cred ca este ok si fara GPL. 1.6 nu consuma mult.
                Eu sunt multumit de motorul de 1.6 de pe SANDERO

Comment

da, e ok, doar sa ai grija de la cine cumperi si cati bani dai... un MCV de 1.6 din ~2007 nu face mai mult de 3800euro ... studiaza bine piata, si alege o masina ingrijita cu reviziile la zi si facute cu piese de calitate. Multa bafta

Comment

Multumesc frumos

Comment

Cred ca pe termen lung mai bine ai opta pentru varianta 1.5dci,e mai scump fata de benzina dar in timp isi va arata eficienta.

Comment

Isi vor arata injectoarele si turbina eficienta ! ;) cand tre sa bagi 1000 de euro pe injectoare, sa vezi acolo eficienta. Daca nu o iei sa faci bani cu ea (taxi etc.) sau daca nu faci macar 30.000km pe ani nu merita diesel.

Comment

Crezi ca astea cad asa la ordinea zilei?Daca gaseste o masina cu un istoric bun avand in vedere ca o va folosi zilnic eu zic ca merita dar e doar o parere.

Comment

Mixul Renault-diesel-motorina romaneasca=risc.
                            Daca adaugam si SH= risc inutil, pentru 12 km/zi.

Comment

Asa este dar depinde si de exploatare cunosc cateva mcv-uri cu peste 200k de km care nu au avut probleme de genul turbina,injectoare.

Comment

@angelblack, daca parinti se descurcau pentru carat diverse cu 1310 de ce nu s-ar descurca si cu logan berlina.
                                pt 12km/zi berlina 1.4, parerea mea, e suficienta
                                doar in cazul in care vrei sa cari lucruri voluminoase, da merita 1.6 MCV (dar tine cont ca are un pret de achizitie mai ridicat)
                                o zi buna.
                                http://www.auplod.com/u/poudal5a95e.png

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google