Cum Modific Suntetul Masinii..sa Fie Un Pic Mai Grav..gros ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Modific Suntetul Masinii..sa Fie Un Pic Mai Grav..gros ??

As vrea sa imi modific doar sunetul masinii. !.4 mpi , ideal ar fii sa nu sune tare..doar putin mai tare si mai gros...nu ca la tobele sport..
    Cum as putea face lucru asta cu bani putini...

filtru sport.
    pana in 100 roni.
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

si 100 kg de namol in motor
      sigpicMy ride

Comment

schimbai tipsul taiel pe cel de la toba ia-ti unul din inox si sudeazal la diametru ei si o sa se auda mai tare te ajunge pana intr-un 1mil daca nu ia-ti o toba semisport dar e scumpa vreo 3,5 mil daca nu ma insel, nu face prostia sa pui filtru din ala de bazar ca nu rezolvi nimica
        drive with speed than you die fast

Comment

Daca vrei sa se auda infundat si incet,discret pune-ti o finala semisport borla costa 450lei cu tot cu monat.Stiu cativa baieti care au montat toba semisport pe logan si se aude placut.
          AG 16 Y M A

Comment

tipsul ala de la dacia schimba sunetul discret si-l face mai grav. cred ca asta cauti de fapt...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

io as ramane la ideea de filtru sport...
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

eu i-as face si remapare.
                sigpic

Comment

pune filtru mare sport...si scoate intermediara
                  http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

ma omu a zis de bani subitiri , nu milioane...
                    poti sa mai cauti pe net la mana a2 , finele semi-sport.
                    gasesti okazii.
                    bafta

Comment

nu mai vrea omul nici finala nici filtru sport. si-a luat un filtru nou(normal) si 4 bujii bosch cu 4 electrozi. deci se poate inchide topicul
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

ideea cu tipsu e ok .Are dacia asa ceva? 'reprezentanta' ?
                        eu am un tips ...dar e dinala care vine peste capatul tevii.. e frumos dar..nici o schimbare la zgomot

Comment

ia-ti un dci!
                          1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
                            nu mai vrea omul nici finala nici filtru sport. si-a luat un filtru nou(normal) si 4 bujii bosch cu 4 electrozi. deci se poate inchide topicul
                            Nu se inchide, ramane deschis pt idei noi.

Comment

se putea uita la how to... si avea acolo o idee ieftina
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google