Cum se elimina emblema dacia si modela ce-a ramas?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum se elimina emblema dacia si modela ce-a ramas?

vreau sa scot in fatza la grila stema de logan si nu stiu cum as putea face.care stie cum sa fac sa fie numa grilele alea dintro bucata fara stema?????pls datimi niste idei...

Pai in primul rand chiar daca ai scoate stema nu iti vor ramane "grilele alea dintr-o bucata" iti va ramane suportul pentru stema care arata foarte urat fara stema... nu stiu cum se scoate dar mai bine las-o asa
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

Daca scoti emblema, bara o sa arate cam asa:
      Si ca s-o scoti, trebuie sa dai jos bara sa declipsezi piciorusele din spate.
      sigpic
      ...::: Preference, 1.5 DCI 82cp :::...

Comment

mai bine iei un autocolant negru mat sau lucios cum vrei si pui peste.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

PArerea mea....mai las-o prin parcare,si s-ar putea sa te scuteasca altii de scos emblema. Eu unu asa am patit.....si alti 20 de masini din Piatra Neamt.
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

da inteleg ce ziceti voi...da eu vreu sa tai suportu ala de la stema si sa incerc sa fac cu kit linile alea sa fie dintro bucata...nu stema vreau sa o scot ci cu tot cu suport..cum ii in poza asa vreau
            Attached Files

Comment

tai bucata care tine emblema, iei grilele de la alta masca, le tai si pe alea in 3 bucati dupa forma spatiului lipsa, lipesti, dai cu chit, vopsesti masca.
              sigpic

Comment

du-te la cineva care lucreaza in fibra si iti rezolva problema . vezi poza..
                Attached Files
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google