Am O Mica Problema Cu Detectorul Radar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am O Mica Problema Cu Detectorul Radar

salutare tuturor. dupa cum spune si titlul acestui thread, am o mica problema,. de curand mi-am achizitionat un detector radar cobra ESD 7000. tin sa spun ca atunci cand "pun contactul" se adue si se aprind si pictogramele, dar nu imi detecteaza nimic. trebuie cumva setat, sau facut ceva?????
    multumesc

pai instructiuni de folosire nu are?
    ai trecut pe langa vreun radar care l-ai vazut tu si nu te-a atentionat detectorul?
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

da, chiar astazi am trecut pe langa 2 masini radar si plus pe langa camere, si nu mi-a detectat nimic. l-am cumparat de la un prieten care l-a folosit timp de 2 luni. ( nu mai are niciun act la el). dupa cum mi-a spus el, pe masina lui functiona.
      are vreo legatura cu amperajul bateriei? sau ceva pe la bricheta?

Comment

n-ar trebui sa aibe treaba amperajul. ai incercat sa ii dat un reset?
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

pai nu stiu cum!!!!!!!
          ajuta-ma putin........

am incercat si pe modul acela city, sau mute ( si de cel cu volumul) dar ........... nimic.
          mai e pe undeva vreun buton?
          Last edited by petrutzmarian; 24 April 2009, 17:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ai functiile dezactivate dar camerele nu le detecteaza
            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

cel de la care l-am cumparat, mi-a spus ca lui ii detecta si camerele din statile peco.
              si pot sa mai activez functiile?
              mai merge ceva facut?

Comment

Prietenul ce zice?I-ai spus de problema?
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

aa pai camerele din benzinarii le detecteaza pe banda K se pot activa functiile dar trebuie sa gasesti intructiunile lui de utilizare
                  laureate 1.5l, albastru marin

Comment

da, i-am spus si lui de problema. lui ii mergea bine, adica normal......
                    nu mai are instructiunile, dar nu le pot gasi pe google, sau daca are cineva, poate ma ajuta

Comment

Nu prea inteleg treaba asta cu activatul functiilor,eu am Cobra esd 9117 si nu trebuie sa-i activez nici o functie.Doar city sau highway,atat.
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

dar care e diferenta intre city si highway? daca sunt activate se mai aprind pictogramele?

Comment

Subscriu la D-Fens...ce functii vrei sa activezi???
                          Uite ce face detectorul tau:

# detectie radar in benzile X, K si Ka
                          # detectie LASER 360 de grade
                          # Display UltraBright - Afişaj cu pictograme
                          # Modul City/Highway - Reduce alarmele false în zonele urbane
                          # Auto Mute - Diminuează nivelul alarmelor
                          # LaserEye - Asigură o protecţie de 360º a semnalelor Laser
                          # VG-2 Alert - Avertizează posibilitatea detectării cu sistemul de detecţie a detectoarelor de radar VG-2
                          # VG-2 Undectable - Asigură imunitate totală împotriva sistemelor de detecţie a detectoarelor de radar VG-2
                          # Spectre Undectable - Asigură imunitate totală împotriva sistemelor de detecţie a detectoarelor de radar Spectre

...deci ce ar trebui activat?
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Multumeste-i prietenului pentru "pleasca"!!! Parerea mea e ca ai facut o "afacere" proasta ca sa nu o numesc altfel!!!!

Comment

eu sa inteleg ca toate. adica fara cea cu displey. pt ca mie nu imi merge niciuna.
                              dar nu stiu cum se pot activa?
                              ps: mersi mult de tot

repet ca la el mergea foarte bine.
                              dar la mine nu stiu ce ar putea avea.
                              Last edited by petrutzmarian; 24 April 2009, 19:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google