If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salutare tuturor. dupa cum spune si titlul acestui thread, am o mica problema,. de curand mi-am achizitionat un detector radar cobra ESD 7000. tin sa spun ca atunci cand "pun contactul" se adue si se aprind si pictogramele, dar nu imi detecteaza nimic. trebuie cumva setat, sau facut ceva?????
multumesc
da, chiar astazi am trecut pe langa 2 masini radar si plus pe langa camere, si nu mi-a detectat nimic. l-am cumparat de la un prieten care l-a folosit timp de 2 luni. ( nu mai are niciun act la el). dupa cum mi-a spus el, pe masina lui functiona.
are vreo legatura cu amperajul bateriei? sau ceva pe la bricheta?
da, i-am spus si lui de problema. lui ii mergea bine, adica normal......
nu mai are instructiunile, dar nu le pot gasi pe google, sau daca are cineva, poate ma ajuta
Subscriu la D-Fens...ce functii vrei sa activezi???
Uite ce face detectorul tau:
# detectie radar in benzile X, K si Ka
# detectie LASER 360 de grade
# Display UltraBright - Afişaj cu pictograme
# Modul City/Highway - Reduce alarmele false în zonele urbane
# Auto Mute - Diminuează nivelul alarmelor
# LaserEye - Asigură o protecţie de 360º a semnalelor Laser
# VG-2 Alert - Avertizează posibilitatea detectării cu sistemul de detecţie a detectoarelor de radar VG-2
# VG-2 Undectable - Asigură imunitate totală împotriva sistemelor de detecţie a detectoarelor de radar VG-2
# Spectre Undectable - Asigură imunitate totală împotriva sistemelor de detecţie a detectoarelor de radar Spectre
...deci ce ar trebui activat?
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment