Poate m-am exprimat eu gresit,am intrebat ce detector ai,nu ce setari poti face la al tau detector.Eu am vrut sa zic,ca nu prea ai ce sa activezi sau sa dezactivezi la un Cobra 7000,ma refer la benzi.
Am O Mica Problema Cu Detectorul Radar
Collapse
X
-
<Andrei> : sunt foarte multe informatii in manual, dar lipseste ce era mai important: spune ca butoanele au mai multe functii, dar nu precizeaza cum se pot activa.
am mai cautat tot felul de utilizari dar, nu am gasit nimic despre acest lucru
ramane sa il pun pe cel de la cine l-am cumparat sa caute mai bine certificatul de garantie
Comment
-
Vezi ca la detectorul meu( tot Cobra da nu stiu modelul acuma) are o setare care ii spune sa intre in functiune de la un anume nivel al turatiei in sus e posibil ca masina ta sa fie prea silentioasa fata de a celui de la care l-ai cumparat -asta se poate schimba
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostNu stiu ce poate face acest detector,dar pot sa-ti spun ca la Cobra nu ai ce benzi activa sau dezactiva.Cel putin la cel despre care este vorba.
eu am un cobra 9930 si pot sa dezactivez ce banda vrea muschiul meu si sa o activez la loc, petruz singurul defect care poate sa il aiba este lentila UVlaureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
pai , el s-a aprins bine in x la garaj
cat despre intrebarea din pm , sincer nu am incercat , am manualul original , si nu spune nicaieri de selectare benzi ...etc.
e un detector simplu si finut ...
vezi poate are tipla aia pe senzor , si ii blocheaza "vizibilitatea"...
daca mai ai garantie , mergi cu el , si o sa-ti dea altul nou , si ai rezolvat problema...
norocsigpicSa traiasca urile , si
Comment
-
Originally posted by petrutzmarian View Postcel de la care l-am cumparat, mi-a spus ca lui ii detecta si camerele din statile peco.
si pot sa mai activez functiile?
mai merge ceva facut?
Detectorul radar baraie in banda K atunci cand detecteaza SENZORUL de deschidere al usilor automate din statiile peco,mall-uri,banci si al altor institutii care au astfel de dispozitive (usi automate).
Eu am un detector Cobra XRS 9440 care detecteaza un eventual radar de la 2 km in afara Bucurestiului si sunt foarte multumit de el.
Detecteaza camerele radar fixe din localitati ,ex: Com. Cosereni,Movilita(pe drumul dintre Bucuresti-Urziceni.
Comment
Comment