Senzor De Soc Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Senzor De Soc Logan

poate cineva sa mi spuna unde se afla senzorul de soc la logan ? cel ce are legatura cu pompa de benzina .daca se poate si o poza ceva ...multumesc

Nu exista asa ceva la Logan.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Captain of the black pearl

Comment

probabil vrei sa spui senzorul de soc cand sare airbagul.acela se gaseste exact in calculatorul de airbag.
        Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

uite aici mai multe informatii despre SOC

sigpic

Comment

dar in manualul de service al loganului la ce se refera cand spune senzor de soc ?
            Attached Files

Comment

Am gasit si eu pagina in manual .Cred ca este vorba de un senzor de soc in caz de accident , cu rolul de a taia alimentarea cu benzina pentru evitarea unui incendiu.

Comment

interesant ca avem senzor de soc,am sa vorbesc si eu cu mecanicii sa vad unde e pozitionat.
                sigpic #

Comment

Andrei,Fabian,Razvanypo, Sonykel )) cam ati luat-o peste cioc de la incepator )) nu criticati inainte sa cititi ) manualul

Comment

mai sonykel...cum vroiai sa scrie? shok, dupa aia era avertizat de limbaj mirc...sau shoc, sa se inteleaga ca e s cu virgula sub el....
                    Life is short...play more!
                    http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Originally posted by sebi4fc View Post
                      Andrei,Fabian,Razvanypo, Sonykel )) cam ati luat-o peste cioc de la incepator )) nu criticati inainte sa cititi ) manualul
                      nu i problema se mai intampla
                      Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

oricum, asa invatam si noi cate ceva, cat traim mai invatam cate ceva
                        Life is short...play more!
                        http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Intreruperea alimentarii cu combustibil in caz de accident se face cu semnal de la UCE Airbag, cel putin pentru Romania, ala e senzorul de soc. Daca voi gasiti altul, prezentati localizarea lui, nu o pagina din manualul general, pentru orice tara si orice versiune.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

exista logan fara airbag? altfel nu se explica prezenta unui senzor de soc dedicat pt oprirea pompei de benzina. singurii senzori de soc de care stiu la logan sunt cel din ecu airbag si cel din blocul motor, care e senzor de detonatii piezoelectric. o fi vreo pastila cu mercur ca sistem redundant in caz de impact si avrie a ecu airbag, sa se intrerupa alimentarea cu benzina pe baza de sistem inertial...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Sigur are asa ceva?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google