I-mi cer scuze daca s-a mai intrebat dar de doua saptamani in urma punerii huselorpe scaune din partea stanga din zona centurii spun eu poate gresesc se aude ca o bila care troncane suparator, am tras de centura am demontato dar nu cred ca este de acolo daca ma puteti ajuta cu o innformatie va sunt recunoscator, nu este vorba de greutate sau toba de esapament este in zona difuzorului dar am umblat , poate nu unde trebuie sau cat trebuie ,numai bine
Zgomot Ciudat Stanga Spate In Zona Centurii
Collapse
X
-
Da intradevar zgomotul pe care al auzi este de la bila care mentine centura blocata in cazul care masina se rastoarna, aceiasi problema am avut si eu cu centurile ,dar am fost la service si au pus niste vaselina la acea bila si acum nu se mai aude. dar aceasta operatiune o poti face si tu acasa desfacand ATENTIE! capacul din partea dreapta( in partea stanga se afla arcul care trage centura inapoi si daca sare mici sanse sa il pui la loc) a centuri cum te uiti la ea nedemontata ,acolo o sa vezi intr-un suport de plastic alb o bila de metal ,pune niste vaselina pe ea si o sa vezi cum dispare zgomotul.
Comment
Comment