Suport Prindere Netbook.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Suport Prindere Netbook.

Mi-am cumparat un netbook MSI Wind (aseias chestia cu arhicunoscutul asus EEE) cu ecran de 9 inch si as vrea sa-mi dati idei cum as putea sa-l prind pe bord pt ca vreau sa-l flosesc in cazuri exceptionale cand plec din oras pe post de navigator.
    Mie mi-a trecut prin cap sa lipesc niste scai cu dublu adeziv de bord si sa trag 2 benzi de scai printre display si unitate.
    Am mai auzit si de chestia aea cauciucata care tine obiecte in masina telefoane, cutie de tigari etc dar nu am vazut fizic asa ceva si nu am ideie daca m-ar putea ajuta.
    Daca aveti idei cei care ati folosit eventual un dvd portabil... nu exitati sa le expuneti.

nu stiu despre ce notebook este vb dar banuiesc ca de unul din acela mic... as putea sa iti spun ca varianta cu plasa aceea cauciucata nu este deloc potrivita... eu am una acasa si nu am pus-o in masina pentru ca este o mare prostie... poate ca tine o bricheta acolo pana la prima frana... in rest nu are nici o intrebuintare. Ma gandesc ca cel mai bine este sa pui un scai dublu. Dezavantajul este ca o sa ramai cu el pe bord cand nu o sa folosesti jucaria. Daca zici ca il folosesti doar ocazional eu zic ca nu are rost sa il atasezi in nici un fel de masina. Acum depinde ce inseamna ocazional pentru tine. Totusi 9 inch inseamna cam mult si o sa te deranjeze la condus pe timp de noapte. Eu am un pda cu gps si daca nu este pe modul de noapte ma deranjeaza destul de tare... As incerca in locul tau sa il pozitionez undeva sa nu ma incurce si nu sa il vad neaparat... in general te poti ghida f bine doar dupa indicatiile vocale... Daca ai da mai multe detalii despre cum ai de gand sa il folosesti si mai ales cat de des... poate am putea sa te ajutam ceva mai mult cu sfaturile... Ar merge pus undeva si in locurile din spate... exista niste masute care se agata de scaunele din fata si cred ca s-ar incadra perfect un notebook d-asta mic pe ele... numai ca poate sa-l vada doar cel din spate. Eu am avut acum 2 zile ocazia sa cumpar una numai ca e mai dificil de pozitionat pe ea un laptop de 15' in conditiile in care scaunul de la sofer sta inclinat. Este destul de solid construita si are un sistem de prindere simplu si eficient... Atasez si o poza cu masuta asta... am desenat putin pe ea intrucat era scris site-ul...
    sigpic

Comment

nu a mers poza atasata din prima asa ca incerc iar... sper sa te ajute
      Attached Files
      sigpic

Comment

Nu ai rea nici ideia cu masuta asta in cazul ca lucrezi pe el ca pasager.Eu vreau sa il folosesc pe post de GPS cand plec afara din oras sau din tara poate 1 data pe luna acuma ca vine vara poate mai des .Am sa il pun pe bord acuma cand ma intorc la lucru sa vad cam cat de mult ami obtureaza vizibilitatea.Eu ma gandeam sa prind cu dublu adeziv 2 benzi de scai si intre bord si laptop sa pun un burete de 1cm (buretele sa absoarba soc daca iau vreo groapa urata).Cele 2 benzi de scai sa le unesc deasupra tastaturii cuprinderea intre display si tastatura.De tastatura nu am nevoie atata timp cat il folosesc ca gps, ma descurc numa cu tuch padul.Nu ma deranjeaza ca suportul sa ramana pe bord.

Comment

eu cand am zis ca s-ar putea sa te deranjeze ma refeream la lumina pe care o face display-ul nu la obturarea vizibilitatii ;)
          sigpic

Comment

Daca te referi la un Eee PC, parerea mea e sa nu-l pui pe bord...nu stiu cat va rezista vara in temperatura aia...o sa-l faci varza...de vizibilitate nu mai zic si o sa se vada ca nuca in perete "scula" aia pe bordul masinii...o sa ai nevoie si de receptor GPS, etc. Parerea mea e sa-ti iei un GPS Navigator ca nu e o avere. Spun asta pentru ca am vazut la unii taximetristi DVD-uri portabile puse pe bord si se vedea ca naiba. Decat sa faci tiganie mai bine lasi notebook-ul pentru scopul lui
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nici nu prea are loc pe bord din cate am testat.Am deja un PDA vreau sa-l vand si sa folosesc laptopu pe post de gps.Acuma m-as multumi creca si cu o pozitionare a lui in alt loc nu neaparat pe bord ca am constat ca nu prea merge.Daca aveti vreo ideie unde as putea sa-l pun in fata in asa fel incat sa aiba loc si pasagerul din dreapta sa stea pe scaunl sa nu blochze nici airbagul pasager.

Comment

eu cred ca nu prea ai unde sa il pui in afara de bord... ca sa il poti vedea din mers... dupa cum a zis si darksid3... mai bine iei un gps si gata... mic, fin, special conceput pentru asa ceva...
                sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google