Problema Portbagaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Portbagaj

am o problema la portbagaj, atunci cand il inchid sau deschid are un scartait foarte deranjant, nu e de la arcuri pentru ca le-am dat jos si am incercat , dar tot la fel face.
    ma gandeam ca trebuiesc "unse" cumva acele balamale, cu ulei sau altceva...
    dar e foarte greu de ajuns la ele plus ca o sa curga ulei pe mocheta........
    multumesc

Din cate stiu balamalele sunt undeva sub mocheta de sub luneta...
    Pentru gresat recomand Vaselina rosie care se gasete la spray-uri...de curand am luat din Selgros un astfel de tub si nu curge.
    Last edited by valeriuciprian; 1 May 2009, 21:16.
    sigpic

Comment

si trebuie cumva sa scot mocheta de la luneta? sau daca nu curge pot sa dau direct din portbagaj? (sincer nu stiu daca o sa gasesc pe aici, dar un magazin online nu e ?)
      multumesc

Comment

Sincer sa fiu nu stiu pana nu ma uit unde sunt balamalele de la capac...dar asa la prima vedere par a fi sub acea mocheta...si da trebuie data jos dupa ce demontezi bancheta din spate,scoti cei 4 braduti si demontezi difuzoarele spate(daca ai).
        Poti incerca in prima faza sa dai din interiorul portbagajului sa vezi ce iese.
        Referitor la spray-uri baga un search pe google "spray cu vaselina".
        sigpic

Comment

vaselina cu spray aici. are si boxe, deci trebuie date jos.
          eu la mine am impresia ca e de la arcuri. nu se aude tare. o sa scot maine arcurile sa vad daca se mai aude. sunt tare curios daca e de la balamale. ca e de ceva timp scartaitul, si masina abia are un an. dar nu ma mai mira daca deja a aparut scartaitul si la ph2
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

eu de cand am luat masina (din showroom) facea asa, dar cei de acolo mi-au spus ca o sa isi revina , ca nu o sa mi faca asa.............. vorbe.......

Comment

Acum vad ca ai PH2...mergi la service ca cei de la service au spray cu vasellina si in 3 minute rezolvi problema
              sigpic

Comment

pai cred ca o sa le zic atunci cand ma duc si la revizie ( de la 1 an), sa nu fac drumu' degeaba. mersi frumos

Comment

m-am uitat acum dimineata la mine si nu se aude decat foarte putin. m-am bagat in portbagaj si este arcul din stanga care 'scartaie'. nu este nici o balama la mine. cate o data 'scartaie' mai tare, dar acum chiar foarte putin se aude.
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Incearca cu WD 40, o sa mearga sigur. Si eu am avut asemenea problema si am rezolvat cu acest spray.

Comment

am sa incerc cu spray'ul propus de tine.
                      alindrgn: m-am uitat si eu azi, nu se vad deloc balamalele din portbagaj, o sa incerc sa scot mocheta.......

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google