Exact ... doar unghiul mort ... daca nu vreti sa investiti in oglinzile de prestige (care DA sunt mai eficiente) luati oglinda interioara mare lata cu unghi lat ... se vede din stalpul central stanga in cel drept si ajuta ... mult
sunt mai eficiente oglinzile de prestige?
Collapse
X
-
Chiar sunt curios, ce vezi tu in plus in oglinda de Prestige, fata de una normala, la o parcare laterala? Daca imi zici ca aproximezi mai bine distanta pana la bordura/masina din spate e o prostie.
Comment
-
Pana acum o saptamana am avut oglinzi normale pe masina, acum am de Prestige. Sunt mai bune in trafic, unghiul mort aproape a disparut, la parcari, singura chestie ca acum vezi roata de boldura daca te ridici oleaca de pe scaun, la celelalte trebuia sa le reglezi in jos. Eu parca apreciam mai bine distanta cu cele vechi, dar poate nu m-am obisnuit cu ele.
Comment
-
Pt cineva de mai sus ... nu vad on topicul tau in fraza ... sunt in culoarea masinii ... iti arat si cele mici in culoarea masinii sa vedem daca sunt la fel de eficiente ...
deja devine o problema de obiectul dintre pedale si volan aici ...
nu vad cu ce ajuta la parcari dar ma rog ...
vrei sa zici ca la fiecare parcare reglai oglinzile in jos sa poti parca? :O
sunt mai eficiente pentru ca dispare unghiul mort (sunt mai inalte si mai late ... evident)
initiatorului topicului i s-a raspuns la intrebare?sigpicMy ride
Comment
-
Offtopic: gata cu certurile!
Ontopic: ati uitat sa mentionati ca ofera loganului un aspect de elefant (mie imi place)
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Post..
vrei sa zici ca la fiecare parcare reglai oglinzile in jos sa poti parca? :O
sunt mai eficiente pentru ca dispare unghiul mort (sunt mai inalte si mai late ... evident)
Comment
-
Numai cea de la sofer era bine sa fie convexa, dar na, low-cost si aici...
Comment
-
Eu am un 1.4 laureate din 2005, acu 2 sapt am schimbat oglinzile astea mici si mi-am pus de mcv. Vizibilitatea e mai buna categoric. Eu fac comparatie cu a mea cu oglinzi de mcv si cu cea de la servici care are oglinzi normale. Se vede diferenta. Problema e ca la oricare oglinda o sa ai unghi mort, mai mic sau mai mare, la logan mcv dar si la cel normal, unghiul mort este dat de cit de in interior este montata oglinda in cochilie.
Daca te uiti atent in oglinda, o buna bucata de vizibilitate, ma refer la marginea oglinzii iti este luata de marginea cochiliei care se reflecta in oglinda si pe marginea oglinzii vezi o banda neagra.
Nu stiu daca m-am facut inteles, dar cele de mcv ofera o vizibilitate mai mare.
Mai ales ca le-am achizitionat la un pret de 250Ron perechea(electrice, incalzite, noi si originale) fata de 1200RON pret de dealer.
La pretul asta merita investitia, credeti-ma mai ales ca le-am montat singur, masina mai avind garantie pina in iunie 2008.
Comment
-
Da, clar ca se micsoreaza unghiul mort si ai o mai mare vizibilitate in latime, ca sa zic asa, cu cele de MCV.
Treaba e ca ele nu ajuta mai mult ca cele normale la parcari, cum zicea cineva.
Comment
Comment