Fire Sub Scaunele Fata?!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Dodo View Post
    Pentru un milion nu vreau sa risc,desi daca deconectez bateria,cred ca nu risc nimic.Maine merg la un magazin de piese auto sa cumpar cablul.Nu stiu cat de lung este si nu vreau sa demontez toata masina!
    cablajul nu o sa-l gasesti, cumpara cablu litat de la un magazin de electronice, niste tub de izolatie termocontractil, scoate bateria si inlocuieste cu un letcon firele mancate. Daca te pricepi un pic nu este nici o problema. Apoi cauta un ddt si elimina eroarea. Probabil ca dl. catel a facut un scurtcircuit pe senzor. Bafta!

Comment

Astazi am fost la service la SICARO si am vorbit cu colegul nostru de pe forum,MANU.Joi mi-o rezolva in service.50 de lei resetatul computerului si ceva manopera la inlocuit firele.Daca inlocuiesc tot cablul trebuie desfacut bordul,mocheta...ceea ce nu prea imi convine.
      Acum ce sa fac..? Vand cainele ca sa repar masina!
      In curand vine si revizia de 40000 dar nu vreau sa mai aman pana atunci!

Comment

@Dodo cat vrei pe caine? )

Comment

inchidem aici, va rog sa continuati pe topicul indicat la postul #12 al lui "detail". mersi
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google