Schimbare Emblema Motorizare Portbagaj

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare Emblema Motorizare Portbagaj

trebuie sa imi soseasca zilelele astea emblema de 1.616v, si nu mai stiu cum se dadeau jos cele de pe masina, si mai ales cum se curata restul de material care ramane pe tabla de la portbagaj dupa ce dau jos emblema care o am acum. stiu ca cineva mi-a zis anul trecut pe undeva pe forum, dar nu am mai gasit pe unde, cred ca era un topic cu alt subiect, sau topicul a fost sters deja.

deci rog pe cineva care si-a schimbat emblemele de pe spate sa imi spuna si mie cum dau jos emblema acutala, si cum curat tabla de materialul ramas lipit de tabla, ca sa pot pune noua emblema. multumesc anticipat
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

pui o hartie mai grosuta, gen carton sub emblema,
    bagi o surubelnita dreapta subtirica sub ea, tragi afara(atentie la vopsea),
    restul de burete se sterge cu unghia ... tragi de el,
    dupa care reziduurile le stergi cu spirt, si raman 2 gauri gaurele, in care vin cele de la emblema cu tot cu buretele adeziv!

spor!
    sigpicMy ride

Comment

mersi. poate mai are careva idei, astept. mentionez ca am de montat embleme pe 3 masini, 2 si cu a mea 3.

p.s. am vorbit cu baiatul pentru ce m-ai rugat, a zis ca incearca sa faca rost. te tin la curent
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

sarumana ...
        sigpicMy ride

Comment

de ce iti pui emblema cu 1.6 16v cand tu ai 1.4 ? :\
          b 89 plk

Comment

ca sa nu imi pun 1.9D.

Comment

bun raspuns )) de designe domnu de designe
              sau o bagi pe aia cu asa a vrut chuck norris )
              sigpicMy ride

Comment

mai am si eu una acasa cu 4X4 , sa vezi design acolo.

Comment

tot am pus-o.... si nu imi pun cu 4x4 sau 325i. vreau una cu 4matic/motion scris cu rosu

Comment

daca n-ai vrut-o pe aia de 525xd, era dintr-o bucata....

Comment

Mie mi se pare o prostie asta cum schimbatul emblemei asa de vazul lumii sau mai rau am vazut la altii scris numele sau cea mai tare),,DE PUTA MADRE".Aia a pus capac.)

Comment

tot 1.4 e chiar daca ii pui emblema de 16 valve motorul nu se schimba
                        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

pur si simplu tiganie , daia loganisti sunt considerati kitcosi , cocalari , tarani , ghiolbani , meteleni... ca sunt dastia de fac tuning dasta cu sigle... trebuia sa-ti iei litere dalea din dedeman cu gti turbo etc... mai luai 5cai
                          Last edited by SoNyKeL; 3 June 2009, 06:30.

sigpic

Comment

stai linistit. costul emblemei l-am suportat eu, nu firma de casco
                            am pus o sigla originala, nu am vrut toate cacaturile care se gasesc la tarabe. dupa mine le-as da jos pe toate...

Comment

daca aveai tupei cauta-i o sigla cu o motorizare mai slaba
                              Last edited by SoNyKeL; 3 June 2009, 08:42.

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google