Schimbare Emblema Motorizare Portbagaj

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De ce sa nu puna ma omu? In cta avem asa:
    1. Logan rosu cu sigla ferari pe el
    2. Nenumarate loganuri cu sigla renault
    3. Nike pe luneta - vreo 2 3 duzine
    4. Lista ramane deschisa pentru cei cu TDI, TDI, TDI.
    Cel mai hilar e faptul ca multi se vor bucura ca i-au dat-o rau la un fioros 16v fara să banuie ca sub capota se ascunde un 1.4
    sigpic

Comment

da da da.... si dupaia o sa gandeasca ca tine , ca 1.6 16v nu bate 1.4 , 1.4 e mai potent ca 16v

sigpic

Comment

Stim cu totii care e rezultatul intre un 1.6 16v condus bine si un 1.4 condus extraordinar. 1.4 o ia!
        sigpic

Comment

mah da' lasati omu' sa schimbe ce vrea la masina. eu daca e sa-mi iau logan si-l tiganesc "ca la carte", clar ca pun pe el 1.4mpi, sa vezi atunci comentarii ca 1.4 bate 16v si-asa cand am avut roti de tabla cateva zile si emblema de 16v pe portbagaj am pus cu botul pe labe cativa cu 1.6mpi si dci cu i rosu care radeau ca "si-o pus taranu asta emblema de 16v si el are roti de tabla..." si apoi intrebau la semafoare "auzi, da' tu ce motor ai pe masina?"...subaru boxer 2.5 litrii turbo, in 3,14 ma-tii de cocalar...
          Last edited by Seba; 3 June 2009, 09:51.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

ce suparat e domnu' seba
            si eu ma gandeam sa-mi pun abtibilde peste emblema de 1.5dci, pe D sa-l fac verde, C alb si I rosu, asa no sa aiba nimeni
            nu-mi pot pune 1.4mpi penca fumeg si se prind meseriasii ca's mincinos, dar daca aveam un benzinar de 1.6, clar puneam 1.4mp3
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

streulea pe tine teau molestat rau italniernii ai cizmari , a?

sigpic

Comment

mai stiti pe vremea lui Ceasca, toate "masinile straine" erau jumulite de tot ce inseamna sigla? Le gaseai in targ pe toate dupa aia. Mai vedeai in cate o cabina de camion peretii plini de sigle.
                Poate sa isi puna omu' orice vrea el, pom de iarna sa o faca daca n-are gust, sau sa iasa chiar misto daca are simt estetic. Numai de furat sa nu fie, in rest...

Comment

streulea, 3 din 3-4 cu care m-am dat zilele alea cat am avut rotile lui lau atunci, au ras "ca proasta la p...upila" cand vedeau 16v cu jante de tabla si kormorane. nu asta m-a deranjat, ci ca m-au facut taran cu sigla schimbata, cand io eram taran cu jante schimbate

ps: in 3,14...mamelor lor de cocalari
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Off-topic, daca o fi ceva ontopic aici: e tare asta cu numarul 3.14(perioada)
                    on-topic: DA!
                    sigpic

Comment

@Seba: am vazut si eu prestige-uri cu jante de tabla. normal ca omul isi pune iarna asa ceva daca are. la mine jantele trebuie sa apara zilele care urmeaza. si oricum, cine nu are logan habar nu are. sa nu mai zic ca unii care au logan habar nu au.
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

numai ca al meu le-a avut in iunie si multi smecheri de cartier au vrut sa rada de 1.4 cu sigla de 16v. ghinion rotile erau la deruta, nu sigla. oricum nu inteleg rostul schimbarii siglei. hai in mai mic, sa-i arzi pe cascadorii cu pisicute 316 sau golf 1.9 tedei 90cp sau 1.4fsi80cp dar sa pui motorizare mai mare? ca si cum ai pune pe 16v sigla de f1team ca si aia de pun m3 pe pisicuta 316 cu caroseria "sita de nisip" si se incoarda printre blocuri la copii de pe bicileta, ca intre masini nu prea au ce pretentii sa emita. ma rog, chestie de gusturi...

Comment

Tare rau thread-ul asta.
                          Va tineti numai de bancuri aici.
                          Eu unul cred ca daca pui roti de tabla la prestige,chior sa fii ca sa nu vezi ca sunt si alte elemente de deosebire fata de 1,4,cum ar fi:oglinzi marite si in culoarea caroseriei,bara spate si fata la fel in culoarea caroseriei,manerele usilor,eleronul incorporat,stripping stâlp central....etc.
                          Astea ar fi primele elemente de indentificare ale unui prestige fata de 1,4 pe care il stim toti cum arata,ca sa nu mai vorbim de elementele de interior.
                          Asa ca daca trece un logan de 1,4 cu sigla 1,6 16 v pe langa mine pe autostrada cu 180 la ora, eu unul nu ma supar si il las sa se duca ca are omu 16 VALVE,dar sigur imi schimb impresia.
                          Hai ca faci rost de sigla ca ar fi mai ieftina,dar cum faci sa schimbi si celelalte dotari ale masinii pe care le are in plus prestige-ul(inclusiv motorul care este cel mai scump)???
                          Dar daca ai avea 1,6 16 v ce sigla ai pune pe ea???

Comment

eu daca as putea... si pe viitor chiar o sa o fac... o sa pun 16v pe masina mea ( un amarat de 1.4) Toti prietenii mei stiu ca am 1,4. Abia astept sa ii vad cum plang ) si miros fumul...
                            sigpic

Comment

Vai bine pune 8V, asa... cu V de la... aia care face ciocolata Milka.

Vai bine pune 8V, asa... cu V de la... aia care face ciocolata Milka.

Su capace de Mercedes. Cred ca mai simplu cu capacele. Or fi si de 15 inch. Sau mai bine huse de tetiere cu Audi. Din talcioc.
                              Last edited by Lucus; 4 June 2009, 00:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

lucus? tu in poza de la avatar ai un laureate, cel mult ambition (desi nu cred).

eu stiu ca gusturile nu se discuta. daca vreau imi pun si sigla de maibach. nu e problema voastra cum imi fac eu masina.eu am cerut niste informatii legate de cum dau jos emblema, nu daca va place sau nu voua. topicul e deschis la intrebari frecvente nu la discutii generale. asa ca aici cer inchiderea lui.
                                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google