Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Folie geamuri

Spuneti-mi si mie in B o firma care pune folie pe geamuri, autorizata RAR si poate ceva preturi.

Merci

PS: nu stiu daca s-a mai discutat asta. Daca da, indrumati-ma va rog in topicul ala

Am dat un search si nu cred ca sa mai discutat:d

Comment

Eu i-am gasit pe astia pe net http://www.expertdetailing.ro/ro/62_37_index.php dar am inteles ca sunt destul de scumpi.

Comment

La Expert Detailing costa in jur de 670-700 lei, folie spate+luneta.
        Mai sunt si cei de la Carglass: 417 RON.
        Last edited by andrei; 16 October 2007, 15:13.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Deci 700 lei mi se pare f mult... Si la cometu' meu i-ar sta bine pe spate cu o folie inchisa...

Comment

era un topic...cum se pune folia pe geamuri
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

eu mi-am montat folia (llumar, laterale spate + luneta) acum mai bine de un an, undeva prin militari, m-a costat destul de ieftin, 300 RON la vremea respectiva si nici acum nu cred ca costa mai mult; am crezut ca e ceva aiurea, mi se parea cam putin dar sincer sunt super OK; mi le-am pus pe cele mai inchise, 95%, garantie 5 ani, baietii de acolo au lucrat cu atentie, luneta a fost data jos si lipita la loc...si e super OK, sunt si omologate, cred ca trebuia sa specific la inceput asta; o sa pun si cateva poze...sper sa ajute la ceva...o sa caut si firma si un numar de tel daca cineva e interesat...pe fata nu monteaza ca cica au deja 30% din fabrica, nu pun nici macar pe raspunderea clientului...dar in alte parti se gaseste, ca sa zic asa...
              Attached Files

Comment

frumos...o singura problema insa,nu vad timbrele llumar pe geamuri aplicate...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

o sa fac cat de curand ceva poze si la timbrele cu llumar si o sa le atasez.

Comment

daca sunt prezente..atunci e ok,doar ca mai fac economie astia de le firme,ca sa mai dea si la altii...

Comment

nu nu, sunt prezente, pe luneta se vede din exterior, se vad toate cele, exista si acela albastru de R.A.R., pe unul din laterale interior, exista si autorizatia, garantia si toate cele;)

Comment

sorry pt intarziere...

este si un numar de telefon pt mai multe detalii...
                        Attached Files
                        Last edited by andrei; 18 November 2007, 22:08.

Comment

Are cineva idee unde gasesc in timisoara si la ce pret?Omologata binenteles

Comment

La Expert Detailing e 670 ron luneta + laterale spate, folie Llumar.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by diavolutu
                              Are cineva idee unde gasesc in timisoara si la ce pret?Omologata binenteles
                              intreaba pe virtualmansorin , a pus la o firma super ieftin,in jur de 5 mil toata masina... VIS nu stiu cum ii cheama...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google