Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mumus albastra vreau si eu....numai ca a mea e albastra si se vede frumos. da nu stiam daca exista omologata albastra.
    sigpic

Comment

• exista
      eu ma uitasem la albastrul ala deschis...care iti lumineaza tot interiorul.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• parerea mea e ca combinatia ideala este folia cu nuanta de aceasi culoare ca masina. Ex: gri comet cu folie negru, verde cu folie verde, albastru cu albastru etc...
        Si intradevar, la culorile deschise merge foarte bine ionizatul, dar si folia.
        Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

• Originally posted by mumus View Post
          sincer nu stiu daca e adevarata faza cu incalzitul....ca la mine in fata locului de munca unde imi tin masinuta e soare toata ziua...si inainte si dupa foliat tot te coci in masina...dar m-am obisnuit ca inainte de plecare sa deschid 2-3-4 usi c-am 15 secunde...si e mai ok.
          e adevarata... cand aveam foliata toata masina doar ma urcam in ea si deschideam toate geamurile... in 5 secunde era ok. Nu mai ardeau plasticele alea... Acum nu mai am folie pe fata si ziua cand merg ma arde soarele pe mana... m-am bronzat pe mana ca tractoristii ( nu glumesc ). Chiar imi pare rau ca nu mai am folia pe fata... astept sa se mai linisteasca astia cu raziile si dupa aia o sa o pun la loc... azi mi-am cumparat-o.
          sigpic

Comment

• dar nu exista folie cu grad de vizibilitate 100% care sa aibe filtru UV (pentru caldura) si sa fie si securizata (adica sa ingreuneze infractorii in caz de geam spart)? ca eu de aia vreau pe fata. Stiti pe cineva care are si pune in Cluj?

Comment

• O data pusa folia pe geamuri se mai poate da jos si pe luneta folia nu afecteaza dezaburirea mai functioneaza asa ca la inceput?

Comment

• @beso: Exista sigur folie antiefractie ce nu afecteaza vizibilitatea... daca are sau nu protectie UV nu stiu. Ai aici un site cu o firma specializata. In partea de jos a paginii exista si un film. Sper sa nu se considere reclama...

@radu2008: Folia se poate da jos fara probleme... asta este si unul din marile sale avantaje. Eu am dat-o jos si de pe luneta si nu a patit nimic dezaburirea. Folia avea vreo 2-3 ani de cand era pusa si cand am tras de ea a ramas toata ''culoarea'' pe geam si a trebuit sa curat cu diluant... nu mi-a luat mult... mai exista si o alta tehnica mai sigura dar abia la ultimul geam am descoperit-o. Eu am tras tare de ea insa am vazut ca daca tragi incet si constant nu mai ramane nimic pe geam.
                Last edited by sinx; 14 July 2009, 16:26.
                sigpic

Comment

• @sinx merci, asta imi trebuie. Oare se pun pe interior ca restul sau pe exterior. Nu stii cat costa aproximativ pe geamurile fata?

Comment

• Pe interior normal, nu de alta dar nu am auzit pe nimeni sa puna folie pe exteriorasta ar fi culmea
                    sigpic

Comment

• ma gandeam ca... poate fiind mai speciala decat foliile normale...

Comment

• Pe exterior pun alti folia atunci cand ii face mulajul adica sa o taie,sa masoare sa o contureze chestii de astea, iar dupa aceea o aplica pe interior,deci nu cred ca aplica cineva folia pe exterior!
                        sigpic

Comment

• Din cate stiu eu toate foliile se pun pe interior... pe exterior doar le masoara cei care le aplica. De pret nu am idee... dar ai putea sa le dai un mail sa ii intrebi.
                          sigpic

Comment

• Eu tot nu sunt lamurit 100% ca daca in afata tarii este legala folia pe geamurile laterale spate si luneta?

Comment

• Folie geamuri

Originally posted by fascu_ady View Post
                              eu mi-am montat folia (llumar, laterale spate + luneta) acum mai bine de un an, undeva prin militari, m-a costat destul de ieftin, 300 RON la vremea respectiva si nici acum nu cred ca costa mai mult; am crezut ca e ceva aiurea, mi se parea cam putin dar sincer sunt super OK; mi le-am pus pe cele mai inchise, 95%, garantie 5 ani, baietii de acolo au lucrat cu atentie, luneta a fost data jos si lipita la loc...si e super OK, sunt si omologate, cred ca trebuia sa specific la inceput asta; o sa pun si cateva poze...sper sa ajute la ceva...o sa caut si firma si un numar de tel daca cineva e interesat...pe fata nu monteaza ca cica au deja 30% din fabrica, nu pun nici macar pe raspunderea clientului...dar in alte parti se gaseste, ca sa zic asa...
                              Am inteles.Pretul este OK, dar chiar trebuie sa demonteze luneta?Una este lipitura din fabrica,alta este in atelier.

Comment

• Ne se demonteaza luneta numa meseriasi de 2 lei fac asa ceva ca nu sunt in stare sa o puna altfel!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google