mumus albastra vreau si eu....numai ca a mea e albastra si se vede frumos. da nu stiam daca exista omologata albastra.
Folie geamuri
Collapse
X
-
parerea mea e ca combinatia ideala este folia cu nuanta de aceasi culoare ca masina. Ex: gri comet cu folie negru, verde cu folie verde, albastru cu albastru etc...
Si intradevar, la culorile deschise merge foarte bine ionizatul, dar si folia.Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...
Comment
-
Originally posted by mumus View Postsincer nu stiu daca e adevarata faza cu incalzitul....ca la mine in fata locului de munca unde imi tin masinuta e soare toata ziua...si inainte si dupa foliat tot te coci in masina...dar m-am obisnuit ca inainte de plecare sa deschid 2-3-4 usi c-am 15 secunde...si e mai ok.sigpic
Comment
-
dar nu exista folie cu grad de vizibilitate 100% care sa aibe filtru UV (pentru caldura) si sa fie si securizata (adica sa ingreuneze infractorii in caz de geam spart)? ca eu de aia vreau pe fata. Stiti pe cineva care are si pune in Cluj?Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...
Comment
-
@beso: Exista sigur folie antiefractie ce nu afecteaza vizibilitatea... daca are sau nu protectie UV nu stiu. Ai aici un site cu o firma specializata. In partea de jos a paginii exista si un film. Sper sa nu se considere reclama...
@radu2008: Folia se poate da jos fara probleme... asta este si unul din marile sale avantaje. Eu am dat-o jos si de pe luneta si nu a patit nimic dezaburirea. Folia avea vreo 2-3 ani de cand era pusa si cand am tras de ea a ramas toata ''culoarea'' pe geam si a trebuit sa curat cu diluant... nu mi-a luat mult... mai exista si o alta tehnica mai sigura dar abia la ultimul geam am descoperit-o. Eu am tras tare de ea insa am vazut ca daca tragi incet si constant nu mai ramane nimic pe geam.Last edited by sinx; 14 July 2009, 16:26.sigpic
Comment
-
Folie geamuri
Originally posted by fascu_ady View Posteu mi-am montat folia (llumar, laterale spate + luneta) acum mai bine de un an, undeva prin militari, m-a costat destul de ieftin, 300 RON la vremea respectiva si nici acum nu cred ca costa mai mult; am crezut ca e ceva aiurea, mi se parea cam putin dar sincer sunt super OK; mi le-am pus pe cele mai inchise, 95%, garantie 5 ani, baietii de acolo au lucrat cu atentie, luneta a fost data jos si lipita la loc...si e super OK, sunt si omologate, cred ca trebuia sa specific la inceput asta; o sa pun si cateva poze...sper sa ajute la ceva...o sa caut si firma si un numar de tel daca cineva e interesat...pe fata nu monteaza ca cica au deja 30% din fabrica, nu pun nici macar pe raspunderea clientului...dar in alte parti se gaseste, ca sa zic asa...
Comment
Comment