nu ai voie nimic pe fata,,
Folie geamuri
Collapse
X
-
in Brila poti sa pui folii omologate pe centura la fsotul service dacia
Comment
-
Thejock3r ai voie cu folie si pe fata,bineinteles sa fie omologata si sa nu depaseasca gradul de vizibilitate care nu mai stiu cat trebuie sa fie
Sa nu mai vorbim de b@r0san!! care au folie pe fata de nu vezi nimic...asa e la noi,legea nu e pentru toata lumea.
Comment
-
pana la urma ai voie sa pui si pe fata folie?stiam ca 30%transparenta.....dar acum nu stiu daca s-au schimbat lucrurile...ca vad tot mai des ca politita ii opreste pe cei cu folie si vreau sa stiu sigur
inca o intrebare........cu folie o sa fie pe timp de vara caldura mai mare in masina?deorece folia este neagra?:-?Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
-> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
Silent Coat.
Comment
-
din contra...nu o sa fie caldura doarece pe partea care se lipeste de geam are efect de oglinda si razele soarelui sant reflectate.
poti sa pui si pe fata dar sa nu depaseasca 15% opacitate si sant omologate,bine-nteles cu omologare.montez folie pe gemuri (laterale spate+luneta) omologate.sigpic
Comment
-
@ktalyn28:
caldura va fi, insa nu la fel de mare intrucat folia va reflecta o mare parte din razele solare si in plus ofera protectia contra Uv. deci soarele nu te va mai arde ca prin geamurile fara folie. din aceste motive si AC va lucra mai eficient.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Si eu sunt foarte multumit de folie!! O am montata peste tot (inafara de parbriz), de 2 ani, nicio bula nimic. Noaptea e excelenta, nu te mai dranjeaza farurile masinilor din spate, are garantie 5 ani, montata la o firma in Deva cu 350 lei toata masina. Parerea mea ca e una din cele mai profitabile investitii asupra unei masini: estetic, functional si protector!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment