Am un prieten care are montata folie transparenta pe parbriz, se simte diferenta. Nu te mai arde soarele la maini cand esti la volan. Nu e legal, dar nu prea se observa, decat daca iti zice proprietarul ca are, in rest mici diferente.
Folie geamuri
Collapse
X
-
Marea majoritate a parbrizelor filtreaza razele UV. Cat despre rolul antiefractiei in cazul parbrizului, nu-si are rostul din 2 motive:
1. nu sparge nimeni parbrizul ca sa intre in masina
2. este prevazut deja cu un sistem de retinere a fragmentelor.
Comment
-
Prin Braila stie cineva pe unde se poate pune mai ieftin dar cu omologare?
Comment
-
Originally posted by ~DSE~ View PostSubscriu la ce a zis Cezar mai sus.
@MARIUS_BR: "...dar nu prea se observa..."
Pai asta lasa loc de discutii, inseamna ca se observa cat de cat ca e folie pusa... de unde pot apare si probleme cu politia, RAR si altele.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Valentin, mergi la baietii de la fostul RAR, pe varianta, eu acolo am montat, sunt seriosi baietii. Cu omologare, si totul in regula. Nu e chiar ieftin, dar e de calitate. In ultimul timp am vazut ca folosesc folie Alfaromtrans. Daca te intereseaza, da-mi un PM si iti dau nr. de tel. al baiatului.
Comment
-
Buna! Vreau sa va cer un sfat! M-am hotarat sa pun folie pe geamuri si pe luneta.. Costa 250 lei si eu consider ca masinuta mea merita investitia asta.. Nu vreau sa am probleme la ITP asa ca va rog sa-mi spuneti cum pot sa imi dau seama ca totul este in regula cu folia mea?? Banuiesc ca trebuie sa primesc un certificat de omologare, eventual un timbru lipit pe folie..
Comment
-
sub folie, firma care ti-o monteaza trebuie sa aplice un timbru ce trebuie sa contina numele firmei si numarul certificarii RAR. de asemenea se va aplica si un timbru RAR.
trebuie sa-ti dea factura si omologare. la mine, pe omologare este trecuta inclusiv seria de sasiu.
in alta ordine de idei, investitia merita. o merita atat masinuta ta, dar mai ales ocupantii ei. confortul este net superior.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
am si eu o nedumerire; am folie pe toate geamurile laterale (fata-spate-luneta+parasolar cu autorizatie in limite legale); vreau sa merg in bulgaria intr-o statiune...au ceva probleme cu folia politistii lor ? in sensul ca ar fi ilegala ?
Comment
Comment