Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am un prieten care are montata folie transparenta pe parbriz, se simte diferenta. Nu te mai arde soarele la maini cand esti la volan. Nu e legal, dar nu prea se observa, decat daca iti zice proprietarul ca are, in rest mici diferente.

Comment

• PAcat ca nu e legala, macar pt caldura si efractie ar fi super. Ideea sa fie transparenta dar buna.
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Marea majoritate a parbrizelor filtreaza razele UV. Cat despre rolul antiefractiei in cazul parbrizului, nu-si are rostul din 2 motive:
        1. nu sparge nimeni parbrizul ca sa intre in masina
        2. este prevazut deja cu un sistem de retinere a fragmentelor.

Comment

• Subscriu la ce a zis Cezar mai sus.

@MARIUS_BR: "...dar nu prea se observa..."
          Pai asta lasa loc de discutii, inseamna ca se observa cat de cat ca e folie pusa... de unde pot apare si probleme cu politia, RAR si altele.
          sigpic

Comment

• Prin Braila stie cineva pe unde se poate pune mai ieftin dar cu omologare?
            My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• Originally posted by ~DSE~ View Post
              Subscriu la ce a zis Cezar mai sus.

@MARIUS_BR: "...dar nu prea se observa..."
              Pai asta lasa loc de discutii, inseamna ca se observa cat de cat ca e folie pusa... de unde pot apare si probleme cu politia, RAR si altele.
              Aveti dreptate, nici eu nu-mi montez nimic pe parbriz, inafara de stikerele Logan Club!!
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Valentin, mergi la baietii de la fostul RAR, pe varianta, eu acolo am montat, sunt seriosi baietii. Cu omologare, si totul in regula. Nu e chiar ieftin, dar e de calitate. In ultimul timp am vazut ca folosesc folie Alfaromtrans. Daca te intereseaza, da-mi un PM si iti dau nr. de tel. al baiatului.

Comment

• Buna! Vreau sa va cer un sfat! M-am hotarat sa pun folie pe geamuri si pe luneta.. Costa 250 lei si eu consider ca masinuta mea merita investitia asta.. Nu vreau sa am probleme la ITP asa ca va rog sa-mi spuneti cum pot sa imi dau seama ca totul este in regula cu folia mea?? Banuiesc ca trebuie sa primesc un certificat de omologare, eventual un timbru lipit pe folie..

Comment

• sub folie, firma care ti-o monteaza trebuie sa aplice un timbru ce trebuie sa contina numele firmei si numarul certificarii RAR. de asemenea se va aplica si un timbru RAR.
                    trebuie sa-ti dea factura si omologare. la mine, pe omologare este trecuta inclusiv seria de sasiu.
                    in alta ordine de idei, investitia merita. o merita atat masinuta ta, dar mai ales ocupantii ei. confortul este net superior.
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• am si eu o nedumerire; am folie pe toate geamurile laterale (fata-spate-luneta+parasolar cu autorizatie in limite legale); vreau sa merg in bulgaria intr-o statiune...au ceva probleme cu folia politistii lor ? in sensul ca ar fi ilegala ?

Comment

• pe luneta la ei orice tip de folie se considera ilegala din cate stiu de la um prieten care a inmatriculat o masina acolo. acum depinde pentru ca nu o ai inmatriculata la ei...
                        Nu-i bai...

Comment

• Nu cred ca au de ce sa se ia de tine din moment ce in tara din care e masina e legala. am un var care a fost in bulgaria de curand si a avut folie llumar pe masina si nu i-au zis absolut nimic.
                          zoom-zoom

Comment

• multumesc de raspunsuri!

Comment

• Cand voi avea drum voi folia in brasov masina.250 toata masina.nu e Llumar dar daca are toate autorizatiile asta conteaza.
                              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• si sa fie aplicata corect.
                                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google