Si e si omologata?
Folie geamuri
Collapse
X
-
eu la MCV am dat 400 ron tote geamurile plus parasolar la parbriz (firma Ager si are reprezentanta in toata tara)omologat binenteles de RAR
Originally posted by petromaneu la MCV am dat 400 ron tote geamurile plus parasolar la parbriz (firma Ager si are reprezentanta in toata tara)omologat binenteles de RAROriginally posted by petromanLast edited by andrei; 8 December 2007, 00:31.
Comment
-
Originally posted by diavolutuAre cineva idee unde gasesc in timisoara si la ce pret?Omologata binentelesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by iuli81Eu i-am gasit pe astia pe net http://www.expertdetailing.ro/ro/62_37_index.php dar am inteles ca sunt destul de scumpi.
Comment
-
Originally posted by tarkanyi View PostIn Cluj m-a costat 600RON foliile pt luneta si 4 geamuri, cu eticheta RAR, de atunci vara folosesc AC-ul cu ventilatorul pe pozitia 1. Merita!Originally posted by RADU_LYN View PostTu de cate ai? sunt llumar ?
Comment
Comment