Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pune cineva folie dintre voi ? ma intereseaza o luneta de logan sedan...astept pm (din Buc. sa fie)
    http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
    Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

• salutare am si eu folie pe masina cu autorizatie iar inainte sa o pun mam interesat la rar daca pot sa o trec in talon iar ei miau zis ca nu se trece si trebuie decat autorizatie de la o firma autorizata ...acum 2 saptamani ma oprit politia sa uitat in talon si ma intrebat de ce nu am folia trecuta in talon iam povestit ce miau zis aia de la rar si el a zis ca ma iarta dar sa ma duc la rar sa o trec politistul era din slobozia...a mai patit cineva ...in buc nu miau zis nimic sau uitat pe autorizatie si nu au zis nimic.

Comment

• Al este nebun cum sa se treaca folia in talon daca luai amenda o contestai si castigai in instanta si cand faci inspectia ITP se face copie dupa autorizatie se transmite online si primesti OK de la RAR!

Comment

• la rar nu ma intrebat nimic de folie o am de un an si ceva ....da iti dai seama ca faceam contestatie dar ma punea pe drumuri si bani cheltuiti ca mi se pare ca trebuia sa ma duc eu la slobozia sa imi iau talonu da asta e ...eram curios daca a mai patit cineva

Comment

• Salut.Am cont de ceva timp pe forum,dar nu am folosit.Acum a venit timpul sa adresez o intrebare.M-am gandit sa pun folie pe laterale spate si luneta dar sunt nedumerit in privinta alegerii foliei.am gasit intr-un loc folie solar zone si llumar.care este diferenta dintre ele?ce sa aleg?as alege solar zone tinand cont ca e mai ieftina cu 50 lei.ce sfaturi imi dati?

Comment

• La fel de bune sunt ambele firme!

Comment

• Cine imi recomanda unde sa ma duc sa imi pun si eu folie ? (Bucuresti)
                Vreau folie p fata/spate/luneta
                si un pret
                cat mai ieftin....

dak se poate prin pm.
                ms
                sigpic

Comment

• Stiu ca nu am fost prea activ pe forum,dar referitor la folii, azi am pus in apropiere de focsani folie si schimbat parbrizul.parbrizul e la fel ca originalul(350 ron),folia solar zone(200 ron).
                  Last edited by HamangiuAF; 2 August 2010, 16:52.

Comment

• Ce parere aveti de marca foliei DRK?
                    My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• e buna folia, dar ai grija cum o pui ca se decoloreaza cam repede
                      Nu-i bai...

Comment

• Cum adica cum o pun, exista mai multe moduri?
                        My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• Care stie?

Sal'tare tuturor ,
                          am pe masina geamurile fumuri , dar ele sunt ionizate si asa au iesit din fabrica , eu am cumparat masina la mana a-3-a si nu am stiut de omologarea geamurilor , am luat amenda undeva pe la 500 lei.
                          Prima data am zis ca poate fostu propietar a uitat sa imi dea chitanta , l-am sunat a spus ca el nu a primit nimic.
                          Am fost in Brasov la un servis pe str. Zizinului si mi-au sa spus ca trebuie sa merg la fabrica de unde a iesit masina(Pitesti).
                          Acum nu imi permit sa merg pana la pitesti si dupa sa ma intorc si nici nu stiu cat o sa ma coste.
                          Dar vreau sa stiu daca cei de la reprezentanta Dacia din Brasov ma poate ajuta?

Ps->Cei care stiu cum sta treaba , spuneti-mi si mie ca nu vreau sa iau amenzi si sa le dau bani la hoti astia.

Comment

• In Martie 2010 am fost la R.A.R. Prahova (omologare GPL) si aveam folie pe geamurile laterale fata spate si luneta - certificate R.A.R. Nici nu s-au uitat la omologare m-au pus sa dau folia de pe geamurile laterale din fata chiar daca erau mult mai transparente decat cele din spate. Au zis ca nu este voie sa se monteze folie pe geamurile din fata. Deci sunt patit. Problema este cand te opreste RAR - Politia in trafic si ai folie pe geamurile din fata.

Comment

• are cineva folie 20% sau 35%? vreau sa imi pun llumar sau 3m si nu stiu ce sa aleg, 20% sau 35%? e prea inchisa 20%? sunt ceva probleme cu vizibilitatea prin luneta la 20%?
                              de asemenea e vreo diferenta intre 3m si llumar? adica in sensul ca ma gandesc poate prin 3m se vede mai bine dinauntru sau ceva de genul asta.
                              daca ar putea cineva sa puna niste poze as ramane recunoscator . mersi.
                              Last edited by bossake; 4 September 2010, 23:10. Reason: edit
                              Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Aseara am intampinat o problema.Ma oprit un politist si mi-a zis ca data viitoare imi ia talonul pentru folia fata ca nu am voie deloc asta dupa ce i-am aratat autorizatia...m-am uitat pe site-ul R.A.R. unde scrie

'autovehicule trebuie echipate cu geamuri ce sunt omologate conform Regulamentului nr.43 CEE-ONU sau in conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificarile ulterioare, avand transparenta de min.75% pentru parbriz si min.70% pentru luneta si geamurile laterale;

- marca de omologare conform acestor reglementari, marca care trebuie sa existe pe geamuri, atesta faptul ca initial acestea au avut transparenta de min. 75% pentru parbriz si min. 70% pentru luneta si geamurile laterale.

- foliile de protectie aplicate pe geamuri trebuie sa fie certificate si marcate corespunzator, iar aplicarea acestora este permisa numai in atelierele autorizate;

- geamurile laterale din spate si luneta nu sunt esentiale pentru vizibilitatea din interior, cand autoturismul este echipat cu oglinzi retrovizoare exterioare pe ambele parti, insa in cazul in care acestea au o transparenta modificata fata de cea stabilita prin marcajul de omologare se urmareste ca stratul aplicat ulterior sa fie uniform si sa nu creeze distorsiuni;

- modificarea transparentei geamurilor nu se inregistreaza in cartea de identitate a autovehiculului, insa atelierele autorizate sa efectueze operatiunea de aplicare a foliei colorate, trebuie sa elibereze un document privind certificatul de conformitate si licenta emisa de Organismul de Certificare Produse al Registrului Auto Roman, iar la inspectia tehnica periodica se verifica eticheta ce contine marca de omologare a geamului precum si gradul de transparenta.'

Maine ma duc unde mi-am montat folia sa-mi masoare transparenta geamului fata iar daca e min 70% nu are pentru ce sa-mi ia talonul decat sa ma puna pe drumuri, nu?iar daca imi ia talonul si imi da si amenda ma gandesc sa contest amenda conform ca transparenta geamului e de min 70% conform egulamentului nr.43 CEE-ONU sau in conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificarile ulterioare!Fac bine sau gresesc???? Si culmea in loc sa-mi zica de stopuri ca sunt innegrite s-a luat de folie care nici macar nu-mi trecea prin gand ca d'aceea am pus-o pe 73% cu gandu sa nu am probleme cu gaborii:|

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google