Rey cauta pe okazii sau chiar pe site la alfaromtrans e 50 ron cu tot cu folie..
Folie geamuri
Collapse
X
-
Originally posted by Rey91 View Postam nevoie doar de autorizatie si timbre.
folia o am pusa p masina.
risti sa ramai si fara talon daca gasesti vreun "cap de creta" pus pe fapte mari, si vezi ca falsul in acte e caz de dosar penal! mai bine mergi asa, fara timbre si aia e..cand te prinde...vezi tu cum o scoti la capat!
Comment
-
si eu am pe fata folie dar foarte deschisa,doar asa am primit omologare,si mie mi sa zis ca mai inchisa nu imi da omologareAttached Files
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postsi eu am pe fata folie dar foarte deschisa,doar asa am primit omologare,si mie mi sa zis ca mai inchisa nu imi da omologare
intrati pe site-ul rar-ului si gasiti acolo ce conditii trebuie sa indeplinesca un atelier pt a fi autorizat pt montare folii solare cat si care sunt atelierele autorizate. gasiti inclusiv legile in care scrie ce si cum despre caracteristicile foliilor solare pt a fi autorizate
eu o am montata tot la max alarm, si atat pe fata cat si pe spate o am cu autorizatie, pe fata 73%?, iar pe spate transmitanta 20% , bine-nteles cu bule... am inteles ca geamurile vin din fabrica cu 97% transmitanta deci asta inseamna ca cei care avem "legala" pe fata suntem inafara legii...asta daca se gaseste vreunu' de la rar sa masoare geamurile. in mod normal montatorii ar trebui sa masoare geamurile si apoi sa monteze foliile, dar "traim in romanica".Last edited by ionut.c; 1 December 2010, 12:03.
Comment
-
-
nicu500: eu am folia montata din 2005. Pana acum n-are nici cel mai mic semn ca s-ar deteriora in vreun fel sau altul, culoarea e aceeasi... nu s-a decolorat sau ceva, bule n-am nici macar una, dezaburirea functioneaza in mod normal. Daca folia e de calitate si e montata bine de cineva care se pricepe si ai si tu putin grija de ea si n-o zgarii rau te tine mult si bine.
Comment
Comment