Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rey cauta pe okazii sau chiar pe site la alfaromtrans e 50 ron cu tot cu folie..
    Nu-i bai...

Comment

• am nevoie doar de autorizatie si timbre.
      folia o am pusa p masina.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Rey91 View Post
        am nevoie doar de autorizatie si timbre.
        folia o am pusa p masina.
        pai si cum pui tu timbrele sub folie, pt ca daca o deslipesti nu mai poate fi lipita;
        risti sa ramai si fara talon daca gasesti vreun "cap de creta" pus pe fapte mari, si vezi ca falsul in acte e caz de dosar penal! mai bine mergi asa, fara timbre si aia e..cand te prinde...vezi tu cum o scoti la capat!

Comment

• si eu am pe fata folie dar foarte deschisa,doar asa am primit omologare,si mie mi sa zis ca mai inchisa nu imi da omologare
          Attached Files

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
            si eu am pe fata folie dar foarte deschisa,doar asa am primit omologare,si mie mi sa zis ca mai inchisa nu imi da omologare
            - normal, pt ca isi pot pierde licenta
            intrati pe site-ul rar-ului si gasiti acolo ce conditii trebuie sa indeplinesca un atelier pt a fi autorizat pt montare folii solare cat si care sunt atelierele autorizate. gasiti inclusiv legile in care scrie ce si cum despre caracteristicile foliilor solare pt a fi autorizate

eu o am montata tot la max alarm, si atat pe fata cat si pe spate o am cu autorizatie, pe fata 73%?, iar pe spate transmitanta 20% , bine-nteles cu bule... am inteles ca geamurile vin din fabrica cu 97% transmitanta deci asta inseamna ca cei care avem "legala" pe fata suntem inafara legii...asta daca se gaseste vreunu' de la rar sa masoare geamurile. in mod normal montatorii ar trebui sa masoare geamurile si apoi sa monteze foliile, dar "traim in romanica".
            Last edited by ionut.c; 1 December 2010, 12:03.

Comment

• inainte sa imi pun folia mi-a masurat geamul si avea 81% (geamu din fabrica)
              bule la luneta am si eu ionut.c , tot la max alarm mi-am pus
              ca sa nu ai probleme cu gaborii trebuie ca geamul + folia sa nu depaseasca 73%
              Last edited by Rey91; 1 December 2010, 12:12.
              sigpic

Comment

• O alta solutie, sunt curios cum va reactiona primul militean care te opreste pentru geamuri mate.

Comment

• dai pe patru geamuri mate cat dai pe un logan nu se merita investitia,ai vazut pe ce masina erau montate??

Comment

• Pai aia am vazut prima data ca nu semana de loc semnu de mercedes cu ala e logan.

Comment

• nui loganu ca mertanu dar iti faci treaba cu el

Comment

• am inteles ca folia pe luneta se monteaza pe interior
                        in acest caz nu afecteaza dezaburirea?

Comment

• Nu-ti afecteaza!De obicei se pun toate pe interior.Am la vechiul logan montata folie de vreo 4 ani si nu am avut probleme cu dezaburirea.
                          Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• ma gandesc ca dupa cativa ani o sa cada acea folie
                            si atunci se duce si acea dezaburire

Comment

• De cazut eu unul nu am auzit sa cada,eventual se decoloreaza.Daca nu e bine pusa,da,poate cadea.Eu unul imi voi pune si la asta mai noua deoarece nu am nici aer conditionat.
                              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• nicu500: eu am folia montata din 2005. Pana acum n-are nici cel mai mic semn ca s-ar deteriora in vreun fel sau altul, culoarea e aceeasi... nu s-a decolorat sau ceva, bule n-am nici macar una, dezaburirea functioneaza in mod normal. Daca folia e de calitate si e montata bine de cineva care se pricepe si ai si tu putin grija de ea si n-o zgarii rau te tine mult si bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google