De curand mi-am montat folie llumar pe luneta+geamuri spate autorizate rar.Am primit un actipild lipit pe geam si o foaie care e si garantie si autorizatie, unde scrie nr masinii, firma care a montat-o si ceva legat de transparenta.Are cineva idee cate stampile trebuie sa existe pe acea autrizatie?
Folie geamuri
Collapse
X
-
Si eu am montat spate si laterale,dar acum este o o diferenta evidenta intre fata si spate.Era bine daca puneam si pe fata dar cica nu mai este voie deloc,intrucat daca pui chiar si cea mai deschisa folie vei depasi transparenta impusa pe fata de 72% pentru ca si geamul are o oarecare tenta.Voi monta si pe fata dar pe cealata masina.plus un parasolar la luneta.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
pai nu o cureti, o lasi asa si mai pui un rand de folie peste ea, in felul acesta o poti pune chiar tu, pentru ca chiar daca nu o pui bn de afara nu o sa se vada.
Daca vrei neaparat so dai jos, dezlipesti folia de la un colt cu un cutit si tragi de ea, si ce ramane dai jos cu acetona
Comment
-
Cei care aveti folie, se intampla des sa va opreasca politia sa va intrebe de sanatate (in legatura cu folia nu cu tobe "sport" sau alte "tiunnnninguri") ? Ma intereseaza in special care sunt sansele sa iei amenda si sa ramai fara talon daca iti pui folie neomologata, doar pe geamurile spate si luneta.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
@Shakar, daca pui folie neomologata te lasa fara talon. In Satu Mare, deexemplu, in ultima vreme au inceput sa ii opreasca din ce in ce mai des pe cei cu folii. Pe spate daca e omologata poate sa aiba si 5% transparenta, dar pe fata poti sa pui, legal, doar cu 70% transparenta.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
iar calitatea celei neomologate.....de fapt ce calitate este folie de o singura vara, se decoloreaza, parerea mea ca nu se merita, mai bine apelezi la cei ce monteaza autorizata, vorba-ceea dai un ban dar stii ca merita (sau stii ca nu-l mai ai))
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View Post.Era bine daca puneam si pe fata dar cica nu mai este voie deloc,intrucat daca pui chiar si cea mai deschisa folie vei depasi transparenta impusa pe fata de 72% pentru ca si geamul are o oarecare tenta.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
Comment