Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De curand mi-am montat folie llumar pe luneta+geamuri spate autorizate rar.Am primit un actipild lipit pe geam si o foaie care e si garantie si autorizatie, unde scrie nr masinii, firma care a montat-o si ceva legat de transparenta.Are cineva idee cate stampile trebuie sa existe pe acea autrizatie?
    Tinc fest !!

Comment

• asa am si eu
      cred ca e legal solar zone
      sigpic Alexandria

Comment

• Si eu am montat spate si laterale,dar acum este o o diferenta evidenta intre fata si spate.Era bine daca puneam si pe fata dar cica nu mai este voie deloc,intrucat daca pui chiar si cea mai deschisa folie vei depasi transparenta impusa pe fata de 72% pentru ca si geamul are o oarecare tenta.Voi monta si pe fata dar pe cealata masina.plus un parasolar la luneta.
        Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Sunt folii pentru fata ANTI U.V. si acelea nu modifica mai deloc transparenta geamului. cei de la Llumar au asemenea produse
          Nu-i bai...

Comment

• Am gresit in postul meu de mai jos.parasolar voi pune la parbriz nu luneta

Comment

• sal

am si eu o nelamurie
              eu am un logan albastru si mi-am pus pleoape negre pe faruri
              e interzis de lege?
              adica voi aveam probleme cu politia ?
              imi va lua talonul sau ceva de genul asta?
              astept un raspuns
              multumesc

Comment

• eu am folie montata de ceva ani si s-a decolorat luneta . Cum pot sa o curat ca sa montez alta?

Comment

• pai nu o cureti, o lasi asa si mai pui un rand de folie peste ea, in felul acesta o poti pune chiar tu, pentru ca chiar daca nu o pui bn de afara nu o sa se vada.
                  Daca vrei neaparat so dai jos, dezlipesti folia de la un colt cu un cutit si tragi de ea, si ce ramane dai jos cu acetona

Comment

• Cei care aveti folie, se intampla des sa va opreasca politia sa va intrebe de sanatate (in legatura cu folia nu cu tobe "sport" sau alte "tiunnnninguri") ? Ma intereseaza in special care sunt sansele sa iei amenda si sa ramai fara talon daca iti pui folie neomologata, doar pe geamurile spate si luneta.
                    '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• as monta-o eu singur folia pe luneta, dar nu prea stiu cum. Pe luneta trebuie pusa din doua bucati? A mea aia veche asa am vazut ca este. Iese bine daca o pun peste cea veche?

Comment

• Mie mi-au montat-o dintro singura bucata.Ce e mai naspa,nu stiu daca vor spune ceva la itp ca am acoperit si stopul central de frana cu folie.

Comment

• yo am avut pe Kia Cee'd folie SOLARZONE...cu cea mai mica transparenta admisa...si am dat 400 de lei toate geamurile si pe cele din usile de pe fata o folie transparenta...care impiedica ''prajirea''....
                          MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• @Shakar, daca pui folie neomologata te lasa fara talon. In Satu Mare, deexemplu, in ultima vreme au inceput sa ii opreasca din ce in ce mai des pe cei cu folii. Pe spate daca e omologata poate sa aiba si 5% transparenta, dar pe fata poti sa pui, legal, doar cu 70% transparenta.
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• iar calitatea celei neomologate.....de fapt ce calitate este folie de o singura vara, se decoloreaza, parerea mea ca nu se merita, mai bine apelezi la cei ce monteaza autorizata, vorba-ceea dai un ban dar stii ca merita (sau stii ca nu-l mai ai))

Comment

• Originally posted by micutzu666 View Post
                                .Era bine daca puneam si pe fata dar cica nu mai este voie deloc,intrucat daca pui chiar si cea mai deschisa folie vei depasi transparenta impusa pe fata de 72% pentru ca si geamul are o oarecare tenta.
                                E raspunsul ce l-am primit cand am pus folia pe spate.Deci nu mai ai voie pe fata desi e aiurea,sa-mi demonstreze nea caisa ca am mai mult de 70 72% trasparenta pe fata.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google