Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pentru bucuresti, la gyp srl costa 300 ron laterale spate si luneta...pe fata nu pun nici cu si nici fara autorizatie; in alte locuri pe fata costa 120 - 150 ron cu 20% cat este permis. Pe prima pagina am pus o poza unde este si un numar de telefon de la firma gyp, unde le-am montat eu.

Comment

in iasi se pune folie la firma AGER (parbrize,lunete,laterale si folii auto omologate RAR) adresa este str. Sf. Andrei nr 79 iasi ,telefon 0232.242.876.Ptr geamuri laterale fata(transparenta 75%)+geamuri laterale spate (indiferent de transparenta)+luneta costa 400 RON.Daca doriti doar lateralele spate +luneta costa 300 RON.Daca v-ati pus folie doar pe spate(laterale +luneta) si va duceti in alta zi sa va pune-ti si pe fata va costa (doar geamurile laterale fata) 200 RON.Se face o programare cu cel putin 2 zile inainte.
      Ambition 1,5 DCI Sedan

Comment

Originally posted by iooon_cug View Post
        am si eu o intrebare care sunt limitele in care trebuie sa se incadreze transparenta ca sa nu am nevoie de autorizatie rar si asa mai departe....vreu doar sa inchid putin la culoare geamurile....si de unde as putea cumpara folia????
        tu nu citesti threadul de la inceput ?
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
          eu nu stiu pe nimeni in constanta care sa puna folie originala Llumar fara sa demonteze luneta spate si geamurile laterale.
          eu nu stiu ce tot ziceti de demontat luneta spate ... se pune fara a demonta luneta .... ce e asa de complicat de pus fara demontare ?
          la laterale trebuie demontate pentru ca sa ajunga folia pana sub cheder...dar in spate ... chiar nu e nevoie...

In TM exista o firma care pune fara sa demonteze luneta si pune foarte bine ...

Originally posted by fascu_ady View Post
          pentru bucuresti, la gyp srl costa 300 ron laterale spate si luneta...pe fata nu pun nici cu si nici fara autorizatie; in alte locuri pe fata costa 120 - 150 ron cu 20% cat este permis. Pe prima pagina am pus o poza unde este si un numar de telefon de la firma gyp, unde le-am montat eu.
          pe fata e 73% transpartenta minima permisa :-) iar pe spate 5% minim ... s-a mai zis de 10 de ori aici ...

73% min. fata
          5% min. spate ...
          Last edited by Cristi_Xp; 17 February 2008, 14:36.
          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

eu am pus folie black 100% pe toate geamurile singur si omologare facuta pe la baieti

Comment

Originally posted by danni View Post
              eu am pus folie black 100% pe toate geamurile singur si omologare facuta pe la baieti
              dar stii ca e ilegal, nu? si daca te prind (normal cand te duci sa faci ITP-ul) o sa ai probleme ? :P
              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

pana acum nu ma prins,m-am mai ferit de ei,o am de 6luni,pana la itp o mai dau jos 2ori. oricum am in plan sa pun k omolagare dar sa dau 6 mil la llomar mai bine asa.(asta in pitesti)dc as gasi k 300 400 ron pe la buc pe toate geamurile as da o fuga sa le pun.

Comment

ALPHA care e firma aia din Tm care pune folie fara sa dea geamurile jos?

Comment

pot sa va spun k miam facut omologare pe bune fara falsificari si ma costat fix 100 ron.

Comment

Originally posted by alpha View Post
                      dar stii ca e ilegal, nu? si daca te prind (normal cand te duci sa faci ITP-ul) o sa ai probleme ? :P
                      ca sa nu mai vorbim daca te prinde un control de trafic...ca nu ramai doar fara talon,ci si cu dosar penal
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cristi_xp : sti o firma in timisoara care monteaza ?? ( omologata binenteles )
                        Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

stiu mai multe )
                          Cea mai ieftina e AutoVis parca,unde a montat sorin...

Comment

multam fain pt informatie
                            Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

acum sunt in regula ca omologarea . nu are nimeni ce sa imi faca .m-au oprit si nu au zis nimic
                              Last edited by Cristi_Xp; 2 March 2008, 19:25.

Comment

eu mi-am pus singur folia pe laterale spate .. si nu am treaba cu ea deocamdata .. pe luneta nu am pus
                                pe laterale nu am dat jos geamurile cand am puso,si a intrat si pe sub chedere .. nu am probleme cu ea
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google