U ai fost personal cu ea la itp sau mai aveai inspectie cand ai cumparat masina,cu politia nu ai avut probleme sa ramai fara talon?
Folie geamuri
Collapse
X
-
Deocamdata nu m`a oprit politia.. Am 5000 km cu ea... dak ma opreste le dau jos in fatza lor si gata... mentionez k nu am si pe luneta
Ah... si ITP`ul e inca valabil pana in 2010... pana atunci nu`mi fac prbDaca tot o calci... calc`o pana la fund
Comment
-
eu am solar zone si sunt foarte multumi , si sunt foarte multumit si cum rezista la zgarieturi am carat niste placi de MDF si sa zgariat intrun colt dar nu sa exfoliat a facut acolo o urma si atat nu sa umflat nu sa exfoliat de juma de an...
sigpic
Comment
-
si eu am folie neomologata pe usile spate puse de mine,pe luneta am o perdeluta neagra si o am din 2006(folia+perdeluta),nici pina acum nu am fost oprit de politie pt ca respect regulile,port centura,rca e aplicat pe geam,rovignieta la fel,masina e mereu curata si sa stiti conteaza enorm cand treci pe linga ei si vad ca o masina e intretinuta si respecta regulile elementare soferul mai trec cu vederea,parerea mea..am fost si oprit dar nu mau intrebat nimic de folie,ba din contra unul ma intrabat o data cum de reusesc sa o intretin asa ca mereu trec prin acelasi loc si masina e mereu curata,dar cat de curind am sa mi-o schimb cu una omologata ca aceasta care am puso eu s-a cam zgariat, o zi buna va doresc tuturor loganistilor si nu numaisigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Si eu tot SolarZone am de aproape 2 ani si chiar e rezistenta la zgarieturi, da' parca s-a cam decolorat, sau poate mi se pare? Intreba cineva de dezaburire- eu am folosit-o ca si fara folie si nu s-a intamplat nimic.
Comment
-
am sa remediez imediat problema promit cum dau de chischirei(bani) o rezolv dar nu inainte de a-mi schimba arcurile cu niste H&R sa o las mai jos ca am roti de 205/65/15 jante 7j si merita mai lasata ca de e a mea
apropo pozele sunt facute de cca 2-3 saptamini si masina e din 2006 fara vreo revopsiresigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostDaca ai timp te rog pui cateva poze .
Ms!
Comment
-
Da, 7 ani. Abia acum am vazut ca mi-au pus baietii pe geamul lateral timbru pe care scrie 5%, da' folia e 20%...
Comment
Comment