If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mi-au dat si o hartie cu nume, nr auto, serie caroserie...etc ,transparenta pentru luneta- geamuri laterale spate si certificat de garantie cu stampile de la distribuitorul foliei si de la firma care a montat-o.
Pacat ca la fata nu se baga, mie mi-au zis ca pe fata e legal 85% si geamurile cam atat au transparenta din nastere.
as dori sa ii pun si eu folie pe cele 2 geamuri din spate + luneta...ce fel de folie mi`ati recomanda mai rezistenta ,buna etc...SolarZone,LLumar si daca stiti cumva prin sectorul 6 in bucuresti niste baieti care monteaza prompt si de calitate...multumesc anticipat !
torres daca te tine buzunarul ti-as recomanda 3M. Daca stai in militari ai putea sa dai o tura la Expert Detailing. Sunt in spatele MC-ului de la Ciurel. Sunt buni...
si eu am folie llumar cu garantie din asta pe multi ani.
pusa la un flacau in pitesti. firma tot , autorizatii etc.
Deci am pe spate 90% si pe fata 27%
Am abtibilduri ca prin pozele voastre cu omologarea rar si cu llumar.
Plus cerfificate cu stampila lui , seria masinii, ..........etc
Intrebare; v a oprit pe vreunul din voi politia?
daca da ce ti cere? si ce hartie trebuie sa ai in afra de abtibilduri care se gasesc cu pumnul pe la astia care vand folie.
Mai demult trebuia sa mergi la rar sa ti treaca prin cartea de identitate.. acum nu stiu cum mai e
N as avea chef sa stau cu vreun militian de taina in caz de ceva si de aia va intreb pe voi daca sunt in regula cu astea ala mele .
O sa vin si cu poze.
de omologate sunt omologate
va intreb ce va mai cere tovarasu melitzian sau baietii de la arr, daca ati avut vreunul neplacerea sa purtati asemenea discutie ...
Pe multi ii vad pe TV la razii cum jupoaie folia de pe geam.
N as vrea sa fac parte din ei.
Ca toate firmele monteaza folie autorizata si chiar si la firma la care am pus eu.. si una mare de tot din pitesti venise unu cu un audi a3 foc si para pe aia ca i luase militzia certificatu
Pe mine m-a oprit unu NOAPTEA si nu mi-a cerut decat "omologarea de la geamuri". S-a uitat 10 minute la hartia aia si m-a lasat sa plec.
Nu se trece nimic in CI.
Cei de la arr nu au treaba cu folia de pe masina aia au treaba cu atestatele de transport marfa la soferii pofesionisti si diverse autorizatii speciale!
nu fi asa convins de asta!!!
am vazut masina oprita de ARR pt verificari, directie , frane etc. Printre care aveau o mostra de geam pt fata cu transparenta autorizata, au pus o langa geamu omului si l-au luat la rame cu toate certificatele lui de omologare.
Ca nici mie nu mi era greu sa i mai dau aluia o bere sa mi puna folie de 40% pe fata pe masina si sa mi dea acte pe 30. Ca tot banii aia erau.. plus ca pe ei nu intereseaza, iti monteaza ce le ceri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment