Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi-au dat si o hartie cu nume, nr auto, serie caroserie...etc ,transparenta pentru luneta- geamuri laterale spate si certificat de garantie cu stampile de la distribuitorul foliei si de la firma care a montat-o.
    Pacat ca la fata nu se baga, mie mi-au zis ca pe fata e legal 85% si geamurile cam atat au transparenta din nastere.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Da pe fata nu este voie numai cum ai spus u 85% si este mai mult pentru protectie !

Comment

• as dori sa ii pun si eu folie pe cele 2 geamuri din spate + luneta...ce fel de folie mi`ati recomanda mai rezistenta ,buna etc...SolarZone,LLumar si daca stiti cumva prin sectorul 6 in bucuresti niste baieti care monteaza prompt si de calitate...multumesc anticipat !

Comment

• torres daca te tine buzunarul ti-as recomanda 3M. Daca stai in militari ai putea sa dai o tura la Expert Detailing. Sunt in spatele MC-ului de la Ciurel. Sunt buni...
          sigpic

Comment

• Originally posted by Fane-CL View Post
            Folie SolarZone 20% montata la o firma in Bucuresti- Bd Preciziei.
            si cat te-a costat?

Comment

• 350, da' sunt aproape doi ani de-atunci.

Tot la ei era mai ieftin ionizate, 300 cred.

Comment

• eu am solar zone de un an...sunt ok...am cel mai inchis negru posibil...
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• salut.

si eu am folie llumar cu garantie din asta pe multi ani.
                  pusa la un flacau in pitesti. firma tot , autorizatii etc.
                  Deci am pe spate 90% si pe fata 27%
                  Am abtibilduri ca prin pozele voastre cu omologarea rar si cu llumar.
                  Plus cerfificate cu stampila lui , seria masinii, ..........etc

Intrebare; v a oprit pe vreunul din voi politia?
                  daca da ce ti cere? si ce hartie trebuie sa ai in afra de abtibilduri care se gasesc cu pumnul pe la astia care vand folie.
                  Mai demult trebuia sa mergi la rar sa ti treaca prin cartea de identitate.. acum nu stiu cum mai e
                  N as avea chef sa stau cu vreun militian de taina in caz de ceva si de aia va intreb pe voi daca sunt in regula cu astea ala mele .
                  O sa vin si cu poze.
                  JIJI

Comment

• Daca sunt omologate si sunt conforme cu ce cer ei acolo nu este nicun fel de problema!

Comment

• de omologate sunt omologate
                      va intreb ce va mai cere tovarasu melitzian sau baietii de la arr, daca ati avut vreunul neplacerea sa purtati asemenea discutie ...
                      Pe multi ii vad pe TV la razii cum jupoaie folia de pe geam.
                      N as vrea sa fac parte din ei.
                      Ca toate firmele monteaza folie autorizata si chiar si la firma la care am pus eu.. si una mare de tot din pitesti venise unu cu un audi a3 foc si para pe aia ca i luase militzia certificatu
                      JIJI

Comment

• Folie Llumar, este f buna, no problemm....o am de 2 ani....
                        sigpic
                        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Pe mine m-a oprit unu NOAPTEA si nu mi-a cerut decat "omologarea de la geamuri". S-a uitat 10 minute la hartia aia si m-a lasat sa plec.
                          Nu se trece nimic in CI.

Comment

• Cei de la arr nu au treaba cu folia de pe masina aia au treaba cu atestatele de transport marfa la soferii pofesionisti si diverse autorizatii speciale!

Comment

• nu fi asa convins de asta!!!
                              am vazut masina oprita de ARR pt verificari, directie , frane etc. Printre care aveau o mostra de geam pt fata cu transparenta autorizata, au pus o langa geamu omului si l-au luat la rame cu toate certificatele lui de omologare.
                              Ca nici mie nu mi era greu sa i mai dau aluia o bere sa mi puna folie de 40% pe fata pe masina si sa mi dea acte pe 30. Ca tot banii aia erau.. plus ca pe ei nu intereseaza, iti monteaza ce le ceri.
                              JIJI

Comment

• Nu cumva confunzi ARR cu RAR?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google