Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Care aveti foli montate Llumar noaptea cum se vede din masina nu va incurca cand dati cu spatele si mai puneti si cateva poze va rog?

Comment

Ziua se vede bine...Noaptea dai cu spatele din oglinzile laterale
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Salutare tuturor,

Uite care e problema...Sunt posesorul unui Logan KissFm, culoare gri comet.

Ca nebunu si mai ca incep sa plang, caut pe toate site-urile si nu gasesc o firma din Arad care se ocupa cu folii pt geamuri, autorizate.

Va rog cei care au auzit ceva sa dea un reply sau ceva.

Merci mult

Comment

hai la timisoara
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
            hai la timisoara

OK, nici o problema, pot veni si la Timisoara, numai sa imi dai indicatii & detalii

Comment

In primul rand vreau sa va salut pentru ca este primul post iar apoi as vrea sa aflu daca stie cineva unde se monteaza folii omologate in Ploiesti?
              Last edited by Cristi_Xp; 10 June 2008, 04:00.

Comment

Firma Ager are si reprezentanta in bv?
                Last edited by kelemen; 10 June 2008, 09:17. Reason: ortografie

Comment

@DREAMER folii omologate in Ploiesti: faci spre rafinaria astra si vis-a-vis de statia de autobuze. Pret: 380ron spate+120 ron fata(optional). Pt fata trasparenta e minim 75% pt care se da de asemenea omologare.

Comment

Ms BOGDAN1709 o sa merg sa le fac o vizita cat de curand:P

Comment

Un link interesant
                      Multa lume, putini oameni...

Comment

Pai nici nu stii ce sa mai crezi ...
                        Its just a car ...

Comment

Originally posted by bobo77 View Post
                          foliile de protectie aplicate pe geamuri trebuie sa fie certificate si marcate corespunzator, iar aplicarea acestora este permisa numai in atelierele autorizate;
                          si tot ei scriu ca folia DRK este folie omologata...ca ti-o trimite acasa si o montezi tu in strada...

Comment

Eu cred ca inca spaga e primita (cred..Ptr ca vad prea multe masini cu geamuri negre,peste tot)

Comment

Care este mai buna folia solar zone care are 7 ani garantie sau llumar care are 5 ani garantie ,eu nu ma refer la garantie ma refer la calitate?

Comment

Eu am folie spate neautorizata pusa de fostul proprietar )
                                Daca tot o calci... calc`o pana la fund

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google