Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• maimutouu aia cu mercedes albe si cu fiaturi din alea galbene de au atelierur in ele.
    ....
    tot sa ti faca rau sunt si aia si aia...
    JIJI

Comment

• eu am scapat de 3 ori cu folia pe fata... de fiecare data cu promisiunea ca o dau jos... pana la urma am zis sa nu mai intind coarda si am dat-o jos. Nu sunt chiar asa fraieri... 30% opaca pe fata este deja prea mult... geamul trebuie doar sa capete putina nuanta nu sa nu se mai vada prin el... eu aveam 95% pe toate geamurile. Arata super masina dar nu a iesit cum am vrut eu
      sigpic

Comment

• La ce se refera garantia?

Originally posted by radu2008 View Post
        Care este mai buna folia solar zone care are 7 ani garantie sau llumar care are 5 ani garantie ,eu nu ma refer la garantie ma refer la calitate?

Citeste cu atentie certificatul de garantie si cel de conformitate si vezi la ce se refera garantia de 7 ani la Solar Zone ....!!! Apare pe undeva si cuvantul decolorare? Scaneaza documentul respectiv si pune-l pe forum sa vada toata lumea la ce se refera cei 7 .... ani de garantie!
        Mareeeee atentie baietzi.... eu pun folii de vreo 9 ani si credeti-ma ca stiu ce vorbesc..... .... Bafta!

Programari in Constanta la 0341-447448

Dan

Comment

• Si daca nu am folie pe masina inca la ce certificat de garantie sa ma uit?

Comment

• nu am vazut inca solar zone sa llumar cu probleme
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Eu am vazut la llumar pe o masina care avea stergator pe spate era putin zgariata dar nu tare!

Comment

• V-ati pus problema vreodata cam cum se sparge un geam din asta cu folie in caz de doamne fereste ceva?

Comment

• mi-au spart mie hotii geamul de la masina si avea folie pe el... abia au reusit sa faca o gaura cat sa bage mana pe ea. De altfel m-am chinuit ceva sa trag de folia plina de cioburi sa o dau jos. Partea buna este ca nu am avut nici macar o bucatica de geam in masina... eu ramas lipite pe folie toate cioburile. Si pentru hoti este un mare avantaj... nu se mai aude nimic cand sparg geamul.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                    Eu am vazut la llumar pe o masina care avea stergator pe spate era putin zgariata dar nu tare!
                    follia se pune pe interior...deci nici o legatura cu stergatorul .
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Te contrazic se pune pe exterior u daca il lasi sa deia jos luneta este treaba ta!

Comment

• mai baiatule calmeaza-te..si hai sa punem pariu...am logan si am folie aplicata pe luneta din interior ! nu mi-au dat jos luneta....au mulat folia pe exteriorul lunetei au incalzit-o ca sa se faca pe forma lunetei...iar dupa aceea au montat-o pe interior!
                        nu mai du lumea in eroare...folia se monteaza pe interior....
                        Deci hai sa punem pariu .eu imi pun loganul la bataie daca am folia pe exterior sau daca se da jos luneta .tu ce pui la bataie?

Comment

• Nu cred ca au sens pariuri d-astea pentru ca se poate interesa oriunde ca folia nu se pune pe dinafara ca poate fi afectat de multe treburi...chei,stergatoare,grindina,tarani...
                          Si eu am folie si bineinteles ca e aplicata pe dinauntru.
                          1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• off topic...ma enerveaza cand cineva sunstine un lucru in necunoastere de cauza ,nestiinta sau doar asa...de dorul lelii.

Comment

• Cand am zis ca se monteaza pe exterior am gresit recunosc ,se monteaza pe interior si nu este necesar sa se deie jos luneta ajunge sa dai jos doar plasticele si se poate monta folie ,acuma am vb cu cineva care monteaza folie la mine in oras si a zis ca aia nu sunt meserias care nu sunt in stare sa monteze folie fara sa deie jos luneta cand o sa imi pun si eu o sa fac poze sa va demonstrez dar acuma nu am bani!

http://www.folieautorizata.ro/ te rog sa te uiti cu atentie ce scrie!

Ai pierdut pariu cum facem trec masina ta pe numele meu!
                              Last edited by radu2008; 8 July 2009, 17:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• salut, as vrea sa-mi pun si eu folie de 95% llumar cu toate actele, omologarile, pe spate si luneta (dintr-o bucata, fara demontare). Sunt din Cluj, cat m-ar costa si cine face? Vreau treaba facuta bine si materiale de calitate...
                                Si am si o intrebare... in strainatate am voie sa ies cu foliile? Nu stiti...? Pana unde?
                                Toate cele bune...
                                Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google