Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si eu am folie si nu mi-a dat jos luneta sa o puna!mai nou ,ce am aflat azi este ca pe laterale fata nu mai e valabila nici o folie daca ai geamuriile "colorate" din fabrica,adica tio pune pe barba ta!

Comment

• luneta nu se da jos pentru a fi aplicata folia, doar ca sunt necesare doua folii, iar imbinarea dintre cele doua depinde de meserias cum iese. cat despre legalitatea foliilor s-ar putea discuta pagini intregi si tot nu s-ar ajunge la un numitor comun, dar sa fim sinceri, cati dintre noi au fost intrebati in ultima perioada, despre folii sau legalitatea acestora, de catre politisti?
      Last edited by MIMI_RFW; 4 September 2009, 17:01.

Comment

• MIMI_RFW eu vorbesc din propria experienta.am dat jos un rand de folii de pe fata!

Comment

• te cred, incercam doar sa va spun ca nu prea isi are rost autorizarea aia despre care se vorbeste. cu sau fara autorizatie poti la fel de usor sa ramai fara certificatul de inmatriculare.

Comment

• Folie legala se poate pune si pe geamurile fata, dar sa nu depaseasca pragul de la 73% transparenta. Adica e la fel ca si geamul din fabrica. nu se observa. eu pe logan am folie omologata fata-spate, am facut si ITP-ul si am trecut pe corect, fara spaga. Se poate cauta pe site-ul RAR la produse autorizate si o sa vedeti ca apare si folie fata dar cu transparenta de 73%
            zoom-zoom

Comment

• eu am fost zilele trecute si nu au vrut sa-mi puna folie (nici cea mai transparenta)pe laterale fata ca cica ar fii geamuriile colorate din fabrica si nu ar fii in regula pt ca depaseste pragul de nu-stiu cat la %

Comment

• @laur_cos:
                ce spui tu este gresit. ia fii atent aici:
                autovehicule trebuie echipate cu geamuri ce sunt omologate conform Regulamentului nr.43 CEE-ONU sau in conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificarile ulterioare, avand transparenta de min.75% pentru parbriz si min.70% pentru luneta si geamurile laterale;

la logan ce transparenta au geamurile laterale?
                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Geamurile la Logan au 70% din fabrica. Legal, pe fata nu se mai poate monta decat folie antiefractie, transparenta. Pe spate se moate monta orice tip, nu are importanta.
                  http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=217

Comment

• Cine are poze cu o masina cu folie pe fata legal sa vad ce diferenta este ca vreu sa imi pun si eu ,sa nu risc sa raman fata talon sau sa i-au amenda ?

Comment

• Originally posted by _Manuel_ View Post
                      Geamurile la Logan au 70% din fabrica. Legal, pe fata nu se mai poate monta decat folie antiefractie, transparenta. Pe spate se moate monta orice tip, nu are importanta.
                      din cate stiu eu au doar tenta de culoare din fabricatie.
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Eu cred ca la expert detailing ma duc cu ea pentru ca nu vreau sa am probleme nici cu politia nici cu folia,stiu ca acolo sunt profesionisti,nu se da jos luneta...eu asta vreau folie llumar aplicata legal de profesionisti.Altfel ma duc in targ,iau o fasie daia si o pun singur in spatele blocului decat sa pun orice gunoi....e parerea mea,dau un ban dar merita.

Comment

• Luneta nu se da jos uni care o dau jos nu sunt meseriasi!

Comment

• Montez Folie Llumar!

Montez folie auto Llumar.NU se demonteaza nimic de pe masina,timp de executie 2ore.
                            Pret 350 ron(luneta+geamuri laterale spate)+100 ron(geamuri laterale fata)
                            Garantie 5 ani!
                            Attached Files

Comment

• Montez Folie Llumar!

Montez folie auto Llumar.NU se demonteaza nimic de pe masina,timp de executie 2ore.Orice grad de trasnparenta( spate-5%,10%,20%; fata 50%,73% )
                              Pret 350 ron(luneta+geamuri laterale spate)+100 ron(geamuri laterale fata).
                              Garantie 5 ani!

Comment

• autorizata ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google