Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da.pt fata la fel.

Comment

• Salutare, tocmai mi-am pus folii. Sunt din Cluj si am fost la cel mai cunoscut atelier din oras (nu zic nume pentru ca nu vreau sa fac reclama). Mi-am pus ce-a mai inchisa pe laterale+luneta (ATR05) cu 10 ani garantie si antiefractie pe fata (parasolar gratis bonus). M-a costa cam mult, 610 lei, dar sper sa se fi meritat, la prima vedere (inca n-am vazut ziua) pare perfect. Daca postul seamana a reclama rog moderatorii sa-l stearga ca nu ma supar (pusesem inainte intrebari despre procedeu si acum am rezolvat problema, vroiam doar sa-i tin pe cei interesati la curent).
      Toate cele bune...
      Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

• Daca ai timp pune cateva poze sa vedem cum arata lucrarea ca dupa parerea mea este cam scumpa!

Comment

• Originally posted by roma4i View Post
          Montez folie auto Llumar.NU se demonteaza nimic de pe masina,timp de executie 2ore.Orice grad de trasnparenta( spate-5%,10%,20%; fata 50%,73% )
          Pret 350 ron(luneta+geamuri laterale spate)+100 ron(geamuri laterale fata).
          Garantie 5 ani!
          si folia pe luneta este o bucata sau mai multe fasii

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
            Daca ai timp pune cateva poze sa vedem cum arata lucrarea ca dupa parerea mea este cam scumpa!
            daca ti se pare scump,in tirgul vitan gasesti mai ieftin.
            Attached Files

Comment

• Originally posted by grecu george View Post
              si folia pe luneta este o bucata sau mai multe fasii
              Luneta se monteaza dintr-o singura bucata.La 'stop' nu se decupeaza.

Comment

• Eu ma refeream la beso in capitala este mai ieftin ca ai de unde sa alegi!

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                  Eu ma refeream la beso in capitala este mai ieftin ca ai de unde sa alegi!
                  scuze.credeam ca te referi la mine!

Comment

• Daca erai mai aproape puneam si eu la tine!

Comment

• salutare tuturor. de cand mi-am luat kiss-ul rouge de feu mi-am dorit geamuri fumurii - toate ... insa nu am avut resursele financiare necesare sa le si fac LEGAL... acum ceva timp - 2-3 saptamani - am fost la un atelier din bucuresti unde am solicitat montajul/aplicarea foliilor pe geamuri. am facut programare, si in ziua cu pricina m-am prezentat la "doctori". toate bune si ... dupa vreo 3-4 ore am plecat fericit cu geamurile fumurii mult dorite; am respectat intocmai recomandarile dumnealor: "nu deschideti geamurile 2 saptamani, nu le stergeti, dezaburirea sa functioneze permanent, caldura la maxim"...
                      minunat, insa dupa vreo saptamana au inceput sa apara bule de aer ...si nu una doua, ci multe rau, "valuri" de bule, cacalau daca-mi permiteti, pe toate geamurile....
                      acum urmeaza sa merg la ei sa "vedem ce se poate face" dupa cum mi-a spus cel cu care am vb de mai multe ori la telefon si a "acceptat" sa ma "primeasca" intre alte 2 masini programate cica anterior.
                      numele atelierului/firmei unde am montat folia inca nu vi-l spun, pt ca vreau sa vad ce se intampla, si nu vreau sa fac INCA reclama negativa, dar va voi tine la curent dupa ce ma voi duce la ei...
                      si o intrebare : cum imi dau seama daca este sau nu folie llumar?? asa cum au spus ei; si din ce cauza credeti ca au aparut bulele acelea ???

Comment

• fratilor da scumpa mai este folia asta eu am dat 170ron si are 3 ani nu are nimik cu autorizatie cu tot

Comment

• pentru cine e din hunedoara folie omologata 3M fata spate pret 450 ron cu parasolar

Comment

• Voi dati o gramada de bani si in Pitesti folia e 100 ron cu omologare cu tot. Mai dai 150 ron la montaj daca nu te pricepi tu. Pe mine m-a dus doar 100 ron.
                            Attached Files

Comment

• @ionut.c :
                              avand in vedere ca deja ai probleme cu ei, inseamna ca ori nu e firma serioasa, ori nu sunt profesionisti.
                              in acest caz, nu stii daca intr-adevar iti vor pune folie llumar decat daca desigileaza in fata ta cutia cu folie.
                              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• salutare din nou!
                                am fost la ei mai devreme si m-au reprogramat maine; ce au zis ei : pai la geamul din fata mi-o schimba (folia) ca cica s-ar fi adunat tot praful din cheder sub folie ca...doar nu e incaperea vidata ?!?!?!?!?!eu nu vad ca au atelierul la strada, deci praf ????? si nici masina nu era curata !!!!!! pe celelalte geamuri vor incerca sa-mi scoata bulele care cica au firicele de praf in ele, ca incepe sa se "usuce" folia si acum apar (dupa 2-3 saptamani ca e frig!!!!) ...ca nu m-am uitat si eu la alte masini prin parcari ?????, ca si altele au bule - m-am uitat si intradevar... NU PREA AU!!!! si ca nu sunt primul "obsedat" de bule... ca doar nu o vreau "perfecta"!!!!! maine, sper sa fiu mai bine dispus si sa va dau o veste buna--sa am geamurile bine puse!!! buble free !!!
                                si o intrebare pt cei care se pricep: este posibil sa dea jos folia, sa o curete de impuritati si sa o repuna, astfel incat sa arate asa cum ar trebui???? adica FARA BULE ????? mai adera folia pe geam ????

cat despre folie pot sa iti spun ca erau in niste cutii lungi, de carton, pe care scria cu rosu llumar, din ce imi aduc eu aminte
                                Last edited by ionut.c; 4 March 2010, 13:35.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google