Nu se mai poate refolosi. O dai jos si pui alta.
Folie geamuri
Collapse
X
-
nu se poate '' repune '' folia ; insista sa-ti schimbe folia , altfel nu o sa obtii calitatea pe care tu o doresti ... e pacat de banii pe care i-ai dat pt. o lucrare atit de proasta !sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com
Comment
-
salutare din nou! asa cum am promis, revin cu restul "povestii geamurilor fumurii"; am fost la firma max alarm si mi-au schimbat foliile pe ambele geamuri fata; dupa ceva timp...bule la greu pe ambele folii schimbate; pe spate si luneta, dupa incercari pot spune ca mi-au mai diminuat din ele, dar partea nasoala este ca au aparut altele... si este folia lumar...la 450 ron...
Comment
-
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa pui si niste poze. Ce spui tu mie mi se pare greu de imaginat. Adica sa le schimbe si sa apara iar bule. Eu am avut pe masina inainte folie d-aia de 10 lei si tot n-aveam bule. Si ei cred ca sunt totusi profesionisti.
Comment
-
nu contest ca a doua zi dupa montajul foliilor , la mine, aveam nistre bule imense. am fost inapoi la firma care mi-a lipit folia mi-a zis ca e normal sa fie asa si ca in cateva zile totul se va repara de la sine. Au avut dreptate!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Nu stiu daca au mai zis-o si altii... dar ca sa nu se agite lumea degeaba...
La mine, si cam la toate masinile la care m-am uitat, acolo unde e degrade-ul acela de la marginea lunetei si parbrizului, facut din puncte de vopsea neagra tot mai mici... acolo se dezlipeste folia incet incet in timp de cateva zile.
Si eu am lumar puse la profesionisti si mi-au aparut puncte mici cat un varf de ac, putine totusi, si majoritatea pe parasolar. Probabil e inevitabil... foliile au 6 luni.
Toate cele bune.Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...
Comment
-
folia mea solarzone spate 12% transparenta pe fata 30%
Comment
Comment