Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu se mai poate refolosi. O dai jos si pui alta.

Comment

• nu se poate '' repune '' folia ; insista sa-ti schimbe folia , altfel nu o sa obtii calitatea pe care tu o doresti ... e pacat de banii pe care i-ai dat pt. o lucrare atit de proasta !
      sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com

Comment

• e si asta o loterie.
        asa mi am pus si eu la un bijnitar prin pitesti mi a luat 6 mil. ce i drept a lucrat bine o am de mai bine de un an fara probleme. mi a dat si acte si toate cele insa n am avut bucuria sa ma intalnesc cu militzia romana . sper sa fie valabile.
        JIJI

Comment

• Pe maibah v-a pus acele folii, nu-i asa domnu becali?

Comment

• eu mi-am pus singur folia si nu am nici o bula de aer... nu pot sa imi explic cu unii care pun toata ziua folie au reusit sa o dea in bara. Eu mi-am pus pe masina de 2 ori... si de fiecare data a iesit foarte bine.
            sigpic

Comment

• Originally posted by DaniD View Post
              Pe maibah v-a pus acele folii, nu-i asa domnu becali?
              nu dom le, pe logan din fericire ca era mai ieftin.
              JIJI

Comment

• Domn' Becali, pe bani dumitale, faceti ce vreti

Comment

• salutare din nou! asa cum am promis, revin cu restul "povestii geamurilor fumurii"; am fost la firma max alarm si mi-au schimbat foliile pe ambele geamuri fata; dupa ceva timp...bule la greu pe ambele folii schimbate; pe spate si luneta, dupa incercari pot spune ca mi-au mai diminuat din ele, dar partea nasoala este ca au aparut altele... si este folia lumar...la 450 ron...

Comment

• Eu zic ca cel mai bine ar fi sa pui si niste poze. Ce spui tu mie mi se pare greu de imaginat. Adica sa le schimbe si sa apara iar bule. Eu am avut pe masina inainte folie d-aia de 10 lei si tot n-aveam bule. Si ei cred ca sunt totusi profesionisti.

Comment

• prin braila unde se pun folii omologate?

Comment

• nu contest ca a doua zi dupa montajul foliilor , la mine, aveam nistre bule imense. am fost inapoi la firma care mi-a lipit folia mi-a zis ca e normal sa fie asa si ca in cateva zile totul se va repara de la sine. Au avut dreptate!
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• dar geamurile ionuzate de la pitesti send 92 sunt bune

Comment

• Nu stiu daca au mai zis-o si altii... dar ca sa nu se agite lumea degeaba...
                            La mine, si cam la toate masinile la care m-am uitat, acolo unde e degrade-ul acela de la marginea lunetei si parbrizului, facut din puncte de vopsea neagra tot mai mici... acolo se dezlipeste folia incet incet in timp de cateva zile.
                            Si eu am lumar puse la profesionisti si mi-au aparut puncte mici cat un varf de ac, putine totusi, si majoritatea pe parasolar. Probabil e inevitabil... foliile au 6 luni.
                            Toate cele bune.
                            Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

• folia mea solarzone spate 12% transparenta pe fata 30%
                              http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• pe fata ai voie sa pui folii fara sa te ea la intrebari politia?!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google