Cine stie daca se poate sa fii furat la pompa de benzina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cine stie daca se poate sa fii furat la pompa de benzina

poate cineva sa ma lamureasca si pe mine daca pui benzina de la pompa la peco, se poate ca cel ce face pentru tine alimentarea sa te insele? Ma refer la simpla intrerupere a debitului din pistol(clant , clant)

nu mai scrie cu majuscule, ca se considera strigatura...
    105
    da
    76.19%
    80
    nu
    23.81%
    25
    Last edited by Seba; 13 May 2009, 14:59.
    1.2 TSI

iei o canistra goala de 4 litri de ulei (are gradatiile gata stabilite), mergi la pompa, si imiti miscarile celui care crezi ca a furat. o sa vezi daca dupa 2-8 interuperi e mai mult sau mai putin decat ce indica pompa. eu asa cred ca e cel mai simplu.
    insa nu cred ca poate sa te fure prin metoda asta.
    eventual faptul ca pompa nu masoara cu exactitate debitul care trece prin ea, asta e alta faza si asa cred ca te poate fura.

Comment

la alimentarea cu intreruperi nu cred ca te poate fura si chiar daca o face, e nsemnificativa pierderea. cativa mililitrii. in nici un caz sute de mililitrii. cel mai usor te poate fura prin decalibrarea debitmetrului pompei. iar asta nu stiu daca se face si cat de "tare" se face...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Prin metoda asta nu te poate pacali.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Daca fac de exemplu nivelul la schimb de tura , da? Atunci daca intr-o tura de lucru trec in jur de 1000 clienti si la fiecare iau cate 300ml ... Atunci la un simplu calcul ei fac cate un ciubuc de 1300 pana la 1500 ron pe care il impart in 3 sau 4 oameni.
          Ce ziceti de asta?
          A cred ca zilnic trec mai mult de 1000 clienti pe la un Peco cum este spre exemplu, la iesirea din Iasi unde este trafic foarte mare...
          Deci dupa cum spunea un prieten cat Petromul e in floare are si nenea ciubuc mare...
          V-ar placea un ciubuc pe o tura de lucru de 5 mil
          Last edited by irinel; 13 May 2009, 16:10.
          1.2 TSI

Comment

irinel, cred ca ai gresit putin calculele. 300 ml de la 100 clienti totalizeaza 30 litri.
            inmulteste cu pretul unui litru si vezi cat iti iese.
            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Sa faca oameni ciubuc dar nu pe pielea mea!

Comment

Cica "nu livram la recipiente de plastic", asa e legal si afisat la mai toate statiile de alimentare cu carburanti! Dar daca am incarca un bidon din plastic transparent de 10 litri, am avea surprize mari! Intre0,5 si 2(doi) litri! Diferenta dintre "ceas" si bidon! Bazat pe marturii ale fostilor si actualilor angajati din diverse statii de alimentare cu carburanti.
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Bidomul de plastic mai mare se deformeaza mai usor ca unul de 1l spre exemplu si din aest motiv intra mai mult eu am facut acest experiment cu o cansitra de plastic de 20l si am transferat intr-o canistra de tabla gradata scria clar si mare pe ea 20l si era diferenta de 1l aproximativ mai mult in cea de plastic nu incercati recipiente de plastic mari ca nu sunt sigure cel mai bine sa folosit sticle gen PET de maxim 2,5l si asa sunteti siguri !

Comment

Daca pe bidonul respectiv scrie 10 l , sa zicem, cu cat crezi ca isi poate mari volumul incat sa intre macar 0.5 l in plus? Prostii aia care fac PET-uri nu au luat in calcul chestia asta....Crezi ca sunt ca baloanele cand le umpli cu fluide? Sau densitatea plasticului respectiv o fi asa de rezistenta la elasticitate?
                    no comment
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Cine nu livreaza combustibil in recipiente de plastic? Cu vechea 1310 ramaneam cam des in "pana prostului" pentru ca nu mergea indicatorul si mai si trageam de 5 litri de benzina sa ma duca mult (nici nu prea aveam bani ) . Ma duceam la un PECO la cea mai indepartata pompa, luam pistolul si bagam benzina singur in bidon de plastic, pana ajungea ala de baga benzina la mine aveam 1 litru bagat in bidon, facea el un pic de panarama da doar nu era sa-mi ia pielea...

Comment

Asa zic ei dar si eu am luat de 2-3 ori benzina la bidon de 5 l...d-ala de apa plata

Comment

ti-a uscat vettu' rezervoru' ?
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Meri mah la padure

Comment

eu cam lucru in acest domeniu
                              la pompa nu te fura, pentru ca pompele sunt avizate metrologic, pe bune nu sunt masluite, acum ca au o marja de eroare, e lojic, dar e infima. eu la debitmetrele care se monteaza in cisternele care aduc la benzinarii combustibil, am o marja de eroare de 0.2 litri la 1000 litri, asa ca la pompa s-ar putea sa fie la fel.
                              si chestia ca prin intreruperi te fura, nu mere, ca aceeasi cantitate trece prin debitmetrul pompei, chit ca ii dai incontinuu chit ca-i dai cu intermitenta
                              Life is short...play more!
                              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google